eskuvoi-harisnya-fejlec.png

Harisnya tippek esküvőre

Rosie Hopegood, a Sunday Mirror Magazin egy, az esküvői etikettről megjelent cikkét idézve: „You must wear tights, even if it is a summer wedding." Azaz, esküvőre kötelező a harisnya, még nyáron is. Szerencsére a Gabriella választékában mind a menyasszony, mind pedig a meghívottak megtalálhatják az „igazit”.

A Magyarországon legkedveltebb esküvői modellünk a Princessa calze 07 combfix. Ez a romantikus, virágmintás, Lycrával készült, 20 denes harisnya 9 cm-es gyönyörű csipkében végződik, melyet dupla szilikon csík rögzít a combunkon.
Ha valaki a visszafogottabb eleganciát kedveli, figyelmébe ajánljuk a Princessa calze 03 combfixünket. A 15-denes leheletvékony egyszínű harisnyát extra széles, 14 cm-es dekoratív csipke díszíti, mellyel valóban hercegnőnek érezhetjük magunkat.
Aki inkább a modern, minimál stílust szereti, válassza Princessa calze 02 modellünket. Ezen 15 denes finomságú combfix harisnyánk szaténfényű, elegáns csíkokban végződik.

Eskuvoi-Princessa-Calze-07-combfix-harisnya.jpg Eskuvoi-Princessa-Calze-03-combfix-harisnya.jpg Eskuvoi-Princessa-Calze-02-combfix-harisnya.jpg

Molettebb menyasszonyok se kössenek kompromisszumot a tökéletes esküvői megjelenésben! A mutatós csipkével díszített Calze PLUS SIZE Gabriella combfix fehérben, 5/6-os méretben is elérhető. 

Aki pedig az esküvő alkalmával a legkarcsúbb formáját szeretné mutatni, válassza Xenia PLUS SIZE 15denes alakformáló harisnyanadrágunkat. 

Eskuvoi-Plus_size-combfix-harisnyanadrag.jpg Plus_size-alakformalo-harisnyanadrag.jpg

Éjfél után a menyecske ruhához a piros Calze Kabarette combfix modelleket javasoljuk, melyek mind kis lyukú, mind nagy lyukú változatban kaphatók. Tűzről pattant mennyecskék semmiképp ne hagyják ki!

Eskuvoi-Calze_Kabarette-kislyuku-combfix-harisnyanadrag.jpg Eskuvoi-Calze_Kabarette-nagylyuku-combfix-harisnyanadrag.jpg

A koszorúslányokról se feledkezzünk el! Szebbnél-szebb gyerekharisnyáink közül esküvőre a Kabarette necc harisnyát vagy a Lisa pöttyökkel díszített, apró virág mintás gyermek harisnyát érdemes megfontolni.

Gabriella-Kabarette-gyerekharisnya.jpg Gabriella-Lisa-gyerekharisnya.png.jpg

Végül, de nem utolsósorban a vendégseregnek is vékony -15 vagy 20 denes - combfixeket ajánlunk. Feketét nem ildomos hordani, de többek között Linette, Lux, Exclusive és Calze csipkés combfixeink testszínben, utóbbiak ekrü színben is elérhetők.

Esküvőre tehát nyáron is stílusosan, azaz harisnyában illik menni! Rajtunk nem múlik. 

Viber

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között