Tavaszi könnyedség - új kollekció

Végre itt a tavasz, újra! Bár az idei tél nem büntetett bennünket túl sok hideggel, esővel és zordsággal, a tavasz beköszönte mégis jó hír lehet azoknak, akik a kellemesebb időt kedvelik. Hosszabbodnak a nappalok, egyre könnyebben tudunk felkelni, hiszen korábban világosodik; melegszik az idő és napközben egyre többször érezzük soknak a kabátot; újra előkerülnek a színesebb, élénkebb ruháink és a hangulatunk is jobb.

A tavasz a könnyedség, lágyság, vidámság hónapja.

Ezt a könnyed életérzést használja fel a Gabriella új tavaszi kollekciója, a finom, nőies virágmintákkal, élénk színekkel, pöttyökkel, csíkokkal, vidám formákkal.

A Gabriella Art és Gabriella Fashion termékekkel izgalmas, csinos elemekkel dobhatod fel a ruhatárad. Megmutathatod a lábaidat teljes pompájukban - most hogy nem kell sok-sok réteg alá bújni a hideg elől.

 

tavasz_lookbook_1.png tavasz_lookbook_3.png tavasz_lookbook_2.png

 

Pöttyök minden változatban

Még ránézni is öröm ezekre a vidám, pöttyös harisnyákra. Az örök kedvenc pöttyös, most játékos, színes megoldással hódít a Joy termékünkben. Eva termékünk nagypöttyökkel hozza az elvárt eleganciát és könnyedséget. A Missy termék pedig szolid, vádlin levő pöttyeivel egyszerre visszafogott és merész. Duplán burkolt Lycra szálból készült, nadrágerősítés nélkül, pamut betéttel és lapos varrással.

MEGNÉZEM

JOY_kep-1280-1280-2353.jpg  EVA_kep-1280-1280-2354.jpg

MISSY_kep-1280-1280-2358.jpg

Virágok minden mennyiségben

Bár a virágok nem csak tavasszal divatosak, de mikor máskor használnánk ki kecses, nőies megjelenésüket mint amikor már látszik is? A változatos virágmintákkal visszafogottan dobhatod fel a legklasszikusabb megjelenést is. Carole harisnyánk a bokádra varázsol tulipánt. A Helen termékünkkel egész lábadat virágba boríthatod. A Flora indái pedig a láb külső részén futnak fel.

Duplán burkolt Lycra szálból készült, nadrágerősítés nélkül, pamut betéttel és lapos varrással.

MEGNÉZEM

CAROLE_kep-1280-1280-2357.jpg  HELEN_kep-1280-1280-2355.jpg

FLORA_kep-1280-1280-2232.jpg

Fő a változatosság

De nem csak pöttyök és virágok, hanem sok más minta is rendelkezésedre áll, hogy olyan egyedi lehess, amilyen csak szeretnél lenni. A Harper spárgamintájával kötelez le. Az Avila a szív-mintával és combfix hatású kialakításával dobogtatja meg a szíveket. A Rita pedig eleganciájával hódít. 

MEGNÉZEM

HARPER_kep-1280-1280-2352.jpg  AVILA_kep-1280-1280-2235.jpg

RITA_kep-1280-1280-2291.jpg

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között