Harisnya_tornacipovel.jpg

Mintás harisnyák tornacipőhöz

A Gabriella mintás kollekciójának van egy kifejezetten formabontó vonala, mely a Képzőművészeti Egyetem diákjainak bevonásával készült. Ezen modelleket friss diplomás képzőművészek tervezték elsősorban kortársaiknak, de persze mindenkinek, aki szívesen visel különleges, egyedi mintákat. Természetesen csakis tornacipővel!

A kollekció új darabjaira is a hagyományos motívumok mellőzése és a kategóriában friss, emoji szerű minták alkalmazása jellemző.
Tehát, popkultúra! Isten hozott a harisnyákon!


Lippy

Egy villám, egy szív és egy rúzs motívum a bokánál, csillagocskák a vádli magasságában és „Oh jeh” felirat a bal combon. Olyan magasan, hogy csak miniszoknyában vagy shortban látszik. A testszínű változaton is fekete a minta. Kivéve a rúzs esetén, amely tűzpiros. „Ó igen!” Ez az, amitől aztán igazán különleges a Lippy.

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den.png Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den2.png Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den3.png


Ice creams

Ha függetlenül az évszaktól a nyarat akarjuk idézni, akkor válasszuk a fagylalt mintás Ice creams 20 denes Gabriella modellt. Nem tudni, hogy az eper, málna vagy ribizli íz ihlette meg a tervezőt, az viszont biztos, hogy mind a testszínű, mind a fekete változatot piros fagylaltok díszítik.

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den2.png Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den3.png


Cacti

Vannak motívumok, amelyeket egyszer csak felkap a világ, aztán ahogy jött, úgy el is tűnik. Pár éve, ilyen volt a bagoly. Mostanság a kaktusz hódít. Nem csoda, hisz jól rezonál a Z generáció tüskés lelkivilágára, érzékenységére. Kaktusz persze sokféle van, ahány fiatal annyi individuum. Harisnyánkon csupán egy párat mintázunk meg belőlük a jobb bokánál, részint zöldben.  

MEGNÉZEM


Glasses

A jó idő beköszöntével egyre többet süt a nap, így szükségünk lehet védelemre. Viseljünk tehát napszemüveget alul-felül! A Gabriella napszemüveg mintás Glasses modellje ebben is segít. És mint minden napszemüveg, nem csupán véd, de öltöztet is! :-)

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den.png Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den2.png Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den3.png

  

Lips

Ki gondolná, hogy igéző ajkak nem csupán Andy Warhol grafikáin köszönhetnek vissza? A Gabriella Lips mintás, 20 denes harisnyanadrágban úgy érezheted, mintha kedvesed szájának nyomait viselnéd a lábadon. Tökéletes választás, ha egyszínű ruhát viselsz, vagy ha pop art motívumok díszítik öltözeted.

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Lips-mintas-20den3.png Gabriella-harisnya-Lips-mintas-20den2.png Gabriella-harisnya-Lips-SPA-20den.jpg


Confetti

Unalmasak a hétköznapok? Dobd fel a Gabriella Confetti mintás harisnyanadrágjával! Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról vagy csak annak megünnepléséről, hogy jókedvűen ébredtél, ebben a harisnyában bizonyosan jól fogod érezni magad.

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Confetti-SPA-20den.jpg Gabriella-harisnya-Confetti-mintas-20den3.png Gabriella-harisnya-Confetti-mintas-20den2.png

 

Eyes

De még ezt is lehet fokozni! Szeretnéd, hogy az összes tekintet a Te lábadra szegeződjön? Akkor neked ajánljuk az Eyes ASP mintás Gabriella harisnyanadrágunkat. Ebben a fekete, szem motívumokkal díszített harisnyában, senki nem bírja majd ki, hogy ne vessen rád egy pillantást.

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Eyes-mintas-20den2.png Gabriella-harisnya-Eyes-SPA-20den.jpg Gabriella-harisnya-Eyes-mintas-20den3.png

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között