Gabriella_2017_Summer_collection.jpg

Harisnya design az avantgárd jegyében

Új, ASP sorozatunk dizájnja a lodzi Képzőművészeti Egyetemmel történő együttműködésünk eredménye. A nyári mintás kollekciónk egyes darabjait ugyanis a Gabriella harisnyák szülővárosának friss diplomás képzőművészei tervezték. A minták a 20. század elejére visszanyúló avantgárd stílusjegyeket idézik.


Legalábbis abban a tekintetben mindenképp, hogy a kollekció darabjaira a hagyományos motívumok mellőzése és a kategóriában újszerű, sok tekintetben lázadó kifejezésformák keresése a jellemző.

Gabriella-harisnya-Lips-SPA-20den.jpg

Merthogy ki gondolná, hogy igéző ajkak nem csupán Andy Warhol grafikáin köszönhetnek vissza? A Gabriella Lips ASP mintás, 20 denes harisnyanadrágban úgy érezheted, mintha kedvesed szájának nyomait viselnéd a lábadon. Tökéletes választás, ha egyszínű ruhát viselsz, vagy ha pop art motívumok díszítik öltözeted.

Ha fel akarod dobni az unalmas hétköznapokat, akkor válaszd a Gabriella Confetti ASP mintás harisnyanadrágját. Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról vagy csak annak megünnepléséről, hogy jókedvűen ébredtél, ebben a harisnyában bizonyosan jól fogod érezni magad.

Gabriella-harisnya-Confetti-SPA-20den.jpg
Gabriella-harisnya-Eyes-SPA-20den.jpg

És még ezt is lehet fokozni! Szeretnéd, hogy az összes tekintet a Te lábadra szegeződjön? Akkor neked ajánljuk az Eyes ASP mintás Gabriella harisnyanadrágunkat. Ebben a fekete, 20 denes, szem motívumokkal díszített harisnyában, senki nem bírja majd ki, hogy ne vessen rád egy pillantást. 

Ha tetszett a cikkünk, ne felejts el lájkolni minket a facebookon! Gabriella-harisnya-like.jpg

Viber

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között