Lurex - az alkalmi ragyogásért

Alkalmi harisnyák a ragyogó élményekért

Tudjuk, hogy nem a ruha teszi az embert - de a ruházatunk a stílusunk meghatározó része tud lenni és általa olyan eszközöket használhatunk az önkifejezésünkre, amelyekkel megmutathatjuk igazi egyedi egyéniségünket.

Amikor különleges alkalomra öltözünk, nem csak az egyéniségünket és a jóízlésünket csillantjuk meg, de egyúttal megmutathatjuk a partnerünknek, családunknak, hogy milyen fontos számunkra az együtt töltött idő.

Lehet szó egy finom vacsoráról egy elegáns étteremben vagy egy régen várt színházi előadásról, a választott ruhadarabjaink és kiegészítőink emelhetik az este fényét.

A harisnyanadrág az a ruhadarabunk, amely, ha akarjuk láthatatlan, ha akarjuk nagyon is látható részét képezi az öltözetünknek. Nem csak öltöztet, hanem egyedivé, vonzóvá, sőt, mi több, szexivé tesz, ha pedig arra van szükség, akkor óv, véd és melegít.

A Lurex harisnya hosszú évtizedek óta a nők szolgálatában tündököl és valóban emelni tudja az est fényét. A nyolcvanas évek ikonikus parti-kiegészítője voltak a lurex felsők és lurex nadrágok. Mára már ezek kimentek a divatból, de a lurex szál továbbra is jelen van - jóval visszafogottabban.

A Lurex eredetileg egy márkanév volt, ami mára kategóriát jelent. A lurex egy szintetikus, enyhén fényes, csillogó szál, amit beledolgoznak az anyagba. Ezeket a szálakat úgy készítik, hogy egy fém, alumínium, ezüst vagy arany réteget párologtatnak el rajtuk. A lurex nem csak a szálakra, hanem az anyagra is utalhat.

A kínálatunkban találhatsz alkalmi harisnyákat, melyek díszítőelemei lurexből készültek.

MEGNÉZEM

  Puntina.png  

Puntina Lurex pöttyös harisnyanadrág

Ha ragaszkodsz a fekete jól megszokott klasszikus eleganciájához, mégis valami egyedire vadászol, akkor a fényes pöttyös Puntina Lurex harisnya tökéletes választás. Ez egy exkluzív darab, ami burkolt Lycra szálból készül. A lapos varrás, a pamut bélés és a nadrágerősítés nélküli kivitel is arra utal, hogy egy minőségi darabbal van dolgod.

 

   Linette.png  

Linette Lurex harisnyanadrág díszítéssel

Szereted az egyszerű, mégis nagyszerű dolgokat? Akkor a Linette Lurex harisnya valóra váltja minden álmod. Ez a szintén exkluzív kategóriába eső modell a meztelen hatásával hívja fel magára a figyelmet. A csavar a dologban a hátul futó fényes lurex szál, ami igazán különleges összhatást eredményez és optikailag karcsúsítja a lábakat.

MEGNÉZEM

  Lurex.png  

Lurex 20 den harisnyanadrág

Ez az ezüst csillogású, selymes, vékony harisnyanadrág fényes Lurex fonallal készült. Lapos varrású és nadrágerősítés nélküli harisnya, így akár miniruhákhoz, rövid szoknyákhoz is kiváló választás. Fekete ruhával és ezüst kiegészítőkkel verhetetlen kombináció alkalmakra.

MEGNÉZEM

 

Nézz körül teljes lurex kínálatunkban!

MEGNÉZEM

 Selena.png 

SELENA

 Avril_blank.png  

AVRIL

 Robby.png 

ROBBY 

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között