eskuvoi-slider.jpg

Harisnya tippek esküvőre

Rosie Hopegood, a Sunday Mirror Magazin egy, az esküvői etikettről megjelent cikkét idézve: „You must wear tights, even if it is a summer wedding." Azaz, esküvőre kötelező a harisnya, még nyáron is. Szerencsére a Gabriella választékában mind a menyasszony, mind pedig a meghívottak megtalálhatják az „igazit”.

Menyasszonyként, a nagy nap egyik főszereplőjeként nem csak a ruhát, de az alatta viselt fehérneműt is gondosan választjuk ki. Az esküvőn viselt harisnyának nem csak az esztétikai, de a praktikus szempontoknak is meg kell felelnie - főleg, hogy az esküvői szezon a tavaszi-nyári nagy meleg időszakára esik. A kánikulai napokon pedig különösen nehezünkre eshet a harisnya viselése. Harisnyáink ezért habkönnyű anyagból készültek, a combfixek pedig szilikoncsíkkal vannak ellátva, így garantáltan csúszásmentesek. A harisnyák többféle színben - fehér, ekrü illetve pezsgő - rendelhetők. Azok, akik szeretnének tisztelegni az "egy kis kék" hagyománya előtt, választhatnak kék díszítéssel rendelkező darabot. Radásul harisnyáink nagy része XL-es méretben is rendelhető. (Combfixes harisnyáink önmagukban, harisnyatartó nélkül rendelhetők csak.) A képekre kattintva többet tudhatsz meg a harisnyákról!

caroline.jpg
clemntine.jpg katherine.jpg
isabelle.jpg
loretta.jpg vanessa.jpg

 Molettebb menyasszonyok se kössenek kompromisszumot a tökéletes esküvői megjelenésben! A mutatós csipkével díszített Calze PLUS SIZE Gabriella combfix fehérben, 5/6-os méretben is elérhető. 

eskuvoi-egesz-2.png
eskuvoi-mlett.jpg eskuvoi-molett-feher.jpeg

Az éjfél után viselt menyecskeruhához - a hagyományoknak megfelelően piros (vagy fekete) színű - külön harisnya jár. Annak, aki igazán meg szeretné adni a módját, harisnyatartóval kiegészített szettünket ajánljuk. A kihívóbb öltözékeket keresőknek nagylyukú neccharisnyánkat, a kényelmet előnyben részesítők pedig speciális, harisnyatartóval egybekötött combfixünket javasoljuk. Természetesen mindegyik darab elérhető piros színben is.

calze-shadow.jpg
erotica-calze.png strip.png

Az ifjú koszorúslányokról sem feledkeztünk el: gyermekharisnya-kínálatunkban többféle alkalmi harisnyanadrág közül válogathattok kislányoddal. A Lila izgalmas mintái, a Liza apró virágmintás-pöttyös, vagy a Nela egyszerű pöttyös mintával ellátott harisnyák közül biztosan találtok kedvetekre valót (és az ünnepi alkalomhoz illőt). Még több alkalmi gyerekharisnyáért látogass el webshopunkba!

lila.jpg
Gabriella-Lisa-gyerekharisnya.png.jpg nela.jpg

Nem csak a menyasszony, de a résztvevő hölgyek, illetve a koszorúslányok is a menyasszonyhoz hasonló gondossággal szokták kiválasztani az alkalomhoz illő harisnyanadrágot. Épp ezért számukra is készültünk javaslattal. A Classic 20 denes egyszínű harisnyánk nevéhez méltóan egyszerű és tökéletes: többféle színben (ekrü, fehér, illetve testszínű) is rendelhető nálunk - bármilyen színű alkalmi ruhához remekül passzol. Körömcipőhöz vagy szandálhoz is viselhetjük, annyira diszkrét és áttetsző. Nem utolsósorban XL-es méretben is megtalálod kínálatunkban.

classic-cut.png
classic-ecru.jpg classic-3.jpg

Esküvőre tehát nyáron is stílusosan, azaz harisnyában illik menni! Rajtunk nem múlik. 

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között