Gabriella_alakformalo_harisnya_fejlec.png

Alakformáló harisnyák a legjobb formádért

Laposabb has, vékonyabb csípő, megemelt fenék. Csak egy pár érv a funkcionális és alakformáló harisnyák mellett! Az általuk nyújtott előnyök pedig nem csupán testünket támogatják, hanem gyakran az önbizalmunkat is! :-)
Cikkünkkel segítünk eligazodni az alakformáló harisnyák széles választékában, hogy könnyebben megtaláld azt, amire igazán szükséged van! 


PUSH-UP HARISNYÁK

Gabriella_harisnya_Push_up_20_den.png

Az alakformáló harisnyanadrágok anyagát és kötési szerkezetét úgy tervezik, hogy a comb, a csípő, a derék, a has vonalait fokozottabban megtámogassák, ezáltal azok karcsúbbnak hatnak.

Push-up  verziójuk  fenékemelő hatású megerősített nadrágrésszel rendelkezik, továbbá a csípőre és a hasra is nyomást gyakorol. A Gabriella Push-up modelljei ráadásul aloe vera kivonattal lettek kezelve, így a harisnyára érzékeny bőrűek számára is kisebb a viszketés előfordulásának esélye, hisz az aloa vera hidratált érzést biztosít a lábnak. A képen látható, melegebb napokra is ajánlot 20 denes változat mellett, 40 és 100 denes vastagságban is kapható, utóbbi leggings változatban is.KOMPRESSZIÓS HATÁSÚ HARISNYÁK

Ha visszérprobléma lehetősége is fennáll, akkor a kompressziós hatású harisnyákban érdemes gondolkozni. Relax láb- és csípőformáló harisnyanadrágjaink különleges kötése a láb alsó részénél a legszorosabb, mely felfelé fokozatosan gyengül. Így ötvöződnek a kompressziós és az alakformáló harisnyák előnyei. Nem csupán slankít, de a jobb vérkeringés támogatásával a narancsbőr megelőzését is segítheti. 20 és 40 denes vastagságban és XL-es (20 den XL, 40 den XL) változatban is kapható. Az aloa verás kezelésnek köszönhetően pedig ez a harisnyánk is bőrbarát.Gabriella_Relax_kompresszios_harisnya.jpg

KOFFEINNEL KEZELT ALAKFORMÁLÓ HARISNYÁK

8171_Secret_Shaper_puntina_ha_risnya_logo_nlkl_680_2.jpg

A narancsbőr elleni harc felvételére van egy másik tuti tippünk! Léteznek fonalak, melyekbe kezelésük során koffeintartalmú mikrokapszulákat juttatnak. Az ilyen fonalból készült kelmék viselése során a testhő hatására a koffein felszabadul a mikrokapszulákból, behatol a bőrbe és kifejti stimuláló hatását: serkenti a bőrben a keringést, fokozza a sejtek anyagcseréjét, segít eltávolítani a méreganyagokat.

A Gabriella Special sorozatának darabjai is így készültek, viselésükkel tehát nap mint nap küzdhetünk a narancsbőr ellen idő- és energiaráfordítás nélkül. A Secret Shaper termékeink határozottan formálják a hasat, a csípőt és a combot, most már két változatban: egyszínű és a kedvelt pöttyös verzióban is elérhetőek!A Gabriella Special sorozatának egy másik közkedvelt darabja a magas derekú High Shaper alakformáló harisnyanadrág. Tökéletesen formálja a derekat, a hasat és a mell alatti részt. A duplán burkolt Lycra fonal kivételes rugalmasságot és hosszabb élettartamot biztosít, annak ellenére, hogy viszonylag vékony, 20 denes modellről van szó. A mell alatti rész szilikonpánttal van ellátva a jobb tapadásért. Anyaga koffeinnel kezelt, így viselésével nap mint nap küzdhetünk a narancsbőr ellen. Gabriella_High_Shaper_alakformalo_harisnya.jpg
Secret_shaper.jpg

A Gabriella  Special sorozat Slimmer alakformáló modellje a nyári harisnya választékunk egy másik kötelező darabja. Hisz a hasleszorító hatás a nyári ruhák alatt is jól jöhet!
Ezen 17 denes harisnyanadrágunk a hasat laposabbá, az alakot karcsúbbá varázsolja. A  széles derékrésznek köszönhető, hogy a derékpánt nem vág annyira be, mint a hagyományos harisnyák esetén.

Csakúgy, mint a többi koffeinnel kezelt társa, a Slimmer is serkenti a bőrben a keringést, fokozza a sejtek anyagcseréjét, ezáltal segít eltávolítani a narancsbőr képződéséhez hozzájáruló méreganyagokat.

MEGNÉZEM

A Special, koffeinnel kezelt kollekció hűvősebb napokra szánt darabja a Gabriella Comfort harisnyanadrág. Ezen, 40 denes, opaque - nem átlátszó - modell kivételes rugalmas, innen  is ered a "Comfort" elnevezése. Selymes tapintású anyagból, dekoratív nadrágrésszel készült. Viselése során, a fonalba juttatott mikrokapszulákból - testhő hatására - koffein szabadul fel, amely a bőrön áthatolva segíti a cellulitisz csökkenését.  5-ös (XL) méretben is elérhető. Gabriella_Comfort_alakformalo_harisnya.jpg

KOLLAGÉNNEL KEZELT ALAKFORMÁLÓ HARISNYA

Gabriella_Comfort_20_den.png
Valaki a fényes csillogást, mások a matt hatást kedvelik. A visszafogottabb megjelenést kedvelőknek ajánljuk a Comfort Matt alakformáló harisnyanadrágunkat. Csakúgy mint fenti modellünk, ezen harisnyanadrágunk is a kivételesen rugalmas Lycra fonalból készült, mely finoman formálja a deréktájat, miközben a maximális kényelmet nyújtja. A fonalban lévő kollagén mikrókapszulák pedig nem csupán a selymes tapintást biztosítják, de bőrünk rugalmasságát is támogatják. 
XL-es változatban is kapható.  
 

 

KISMAMA HARISNYANADRÁGOK

Végül ne feledkezzünk meg a nőiség – bizonyos szempontból – legszebb időszakáról sem! Hisz ha valakinek, akkor a kismamáknak igazán szükségük van támogatásra, terheik könnyítésére. A kismama harisnyák akkor töltik be funkciójukat, ha elég teret adnak növekvő pocinknak, ugyanakkor segítik annak megtartását. Mamma modelünk kifejezetten kismamák számára készült. Kényelmes, mindemellett a gondosan illesztett hasi betétje finoman támasztja a testet. Az aloe vera kivonattal kezelt fonal pedig kellemes, hidratált érzést nyújt a lábnak. 20 denes, 40 denes, 100 denes, valamint leggings változatban is kapható.

MEGNÉZEM

Gabriella_harisnya_Mamma_20_den.png

Egy harisnya tehát nem feltétlenül csak melegít vagy öltöztet. Tekintsünk úgy rá, mint mindennapjaink szebbé, kényelmesebbé tételének finom támogatására!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között