csipke.png

Combfix - egyszerre érzéki és nőies

A combfix sokkal előbb létezett, mint a mai harisnyanadrágok, mégsem megy ki a divatból sosem. Nem csak érzéki viselet, de praktikus is: szűk ruha viselésekor nem "vág be" a varrás, melegben pedig óvja combunk belső részét a kidörzsölődéstől. A combfix az 1960-as években, a miniszoknya megjelenésével szorult háttérbe. A rövid szoknya alól ugyanis óhatatlanul kivillant volna a combmagasságig érő harisnya, így lassanként felváltotta a ma széles körben elterjedt harisnyanadrág. Az igazán különleges alkalmakra azonban nem hiányozhat a szekrényünkből néhány combfix sem.

Szilikonos vs. harisnyakötős combfixek

Bár manapság a legtöbb combfix szilikoncsíkkal ellátott, ezáltal harisnyatartó nélkül is remekül tapad, a combfix harisnyatartóval igazán különleges hatást ér el. Kínálatunkban a legtöbb combfix harisnyatartó nélkül, szilikonos csíkkal kapható. Kivétel ez alól a Calze Shadow, illetve az egybekötött harisnyatartós Strip Panty combfixek.

erotica-calze.png
calze-shadow.jpg strip.png

Combfix harisnyák különleges alkalmakra

Mikor viselnénk combfix harisnyát, ha nem az igazán különleges alkalmakkor? Nem csak randevúra, de elegáns, testhezálló ruhák viselésekor is ideális választás a combfix. Nem üt át a varrás a szűk ruha alatt, viselőjének pedig különleges magabiztosságot kölcsönözhet egy jól kiválasztott darab.

caroline.jpg
vera.png  lana.png

Csipkés, csíkos vagy pöttyös?

Ha a combcsipkéről van szó, ezerféle megoldás közül választhatunk. A hagyományos csipkézett combrész mellett ugyanis válogathatunk a csíkos, pöttyös, sima, extrán széles csipkével ellátott, vagy egyéb verziók között, aktuális kedvünknek és ízlésünknek megfelelően.

szeles-csipke.jpg
lux.png adora.jpg

Vékony vagy vastagabb?

Mint ahogy a harisnyanadrág esetében, a combfixek is variálhatók den-számuk alapján. Minél vékonyabb, annál diszkrétebb és áttetszőbb a harisnya anyaga. Egy 8 denes combfix - mint ez a csipkés combfix - szinte észrevétlenül bújik meg a ruhád alatt, így ideális választás lehet esküvőkre, bálokra, egyéb alkalmakra, ahol nagyon fontos a makulátlan megjelenés. A 15 denes Neva, vagy a 20 denes Florence szemmel alig észrevehetően vastagabbak, de egyszersmind strapabíróbbak is, nem "szalad fel a szem" rajtuk olyan könnyen.

8den.jpg
neva.jpg florence.jpg

Combfix őszre és télre

Bár az igazán nagy hidegekben inkább a harisnyanadrág viselését javasoljuk, combfix-kínálatunkban találsz az egészen vékony, alkalmi viseletektől az őszi, hűvösebb időjáráshoz alkalmazkodó combharisnyát is. Így elegáns maradhatsz az időjárástól függetlenül.

alva.jpg
rosalia.jpg microfibra.png

Plus size combfixek

A molettebb, esetleg magasabb hölgyek sem maradnak választás nélkül: kínálatunkat illetően rájuk is gondoltunk, hiszen minden hölgynek - testalkattól függetlenül - jár a tökéletes harisnya, esetünkben a combfix. A combrészt illetően változatos darabokat rendelhetsz magadnak: csipkés, teljesen sima vagy kisebb mintázattal ellátott darabok közül is választhatsz, de webshopunkba átkattintva még több plus size harisnya között nézelődhetsz!

eskuvoi-egesz-2.png
cher.png katia.png

Combfix hatású harisnyanadrágok: kis trükk, nagy kényelem

Aki vett már fel harisnyatartót, az eredeti, kapcsos változatot, az tudja, olykor mekkora kínlódás (és idő) fel- majd levenni magunkról az egyébként gyönyörű darabot. Nem beszélve arról, hogy a kapcsok nem csak átütnek a ruhán, de olykor nyomhatják a bőrünket, pl. hosszas ülésnél. Hűvösebb estéken pedig fázhatunk is bennük. A combfix hatású harisnyákat ezeknek a problémáknak az áthidalására találták ki: a combrészen kivillanó minta vonzza a tekintetet, ugyanakkor a kényelem és a meleg is megmarad. 

avila.png
demi.jpg valery.jpg

A combfix sosem megy ki a divatból - az itt felsorolt választék is azt mutatja, hogy képes a folyamatos megújulásra. Ha még nincsen a szekrényedben egy izgalmas combharisnya, itt az ideje egy kis beújításnak!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között