vintage-cover.jpg

A divat változik, a stílus örök!

A múlt témái és irányzatai időről időre visszaköszönnek mindennapjainkban.  Nem csoda, hogy a vintage nem múló divatirányzat maradt.

Itthon is sorra nyílnak a vintage ruhaboltok, habár a turkálókkal és a nagymama szekrényével nehéz felvenniük a versenyt. Harisnyát nem valószínű, hogy öröklünk a nagyitól, így jó hír a stílus követőinek, hogy a Gabriella kínálatában is találhattok vintage darabokat.

1. Sofia

A legkedveltebb modellünk. Letisztult mintájával szolídnak látszik, mégis kacér. Erzsébet követőnk úgy nyilatkozott róla: "Gyönyörű, és izgalmas. Nem az a lényeg, hogy látszik-e a minta vagy sem, hanem annak a lehetőségnek izgalma, hogy adott esetben kivillanhat. A nőnek ez a kis titok huncut magabiztosságot ad, a férfinak pedig a játék örömét. Egy ilyen harisnya viselésekor össze lehet kacsintani, mert ki tudja, mi lesz a vége annak a huncut villanásnak..."   

Gabriella-harisnya-Sofia-pottyos-3.png Gabriella-harisnya-Sofia-pottyos-2.png

 

2. Rumba

Ezen modellünk is valószínűleg visszafogottságával nyerte el az ezüst érmet. Kitöltőink 75%-a 4-5 csillagosra értékelte ezt a harisnyát. Szinte magában mintás a lábrész, amely masni motívummal díszített combpántban végződik.

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Rumba.jpeg  rumba.jpg

 

3. Fabia

A bronzérmet Fabia kapta, mely egy opaque, azaz nem átlátszó, szürke melange harisnya apró fekete pötyökkel. A csavar benne itt is a kontraszt, - mint a Sofia esetén - hogy combtól felfelé a harisnya teljesen más hatást kelt, amit csak a kiváltságosok ismerhetnek. Hogy Henriettát idézzük: "Amikor kivillan a szoknya alól akkor izgalmas, ... Hordoz magában egy titkot, amit csak az arra érdemesek tudhatnak meg." 

Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-3.png Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-2.png

 

4. Kabarette nagylyukú necc combfix

A vintage harisnyák felsorolása közül nem hiányozhat a combfix - és a neccharisnya sem! A nagylyukú neccharisnya örök darab, sosem fog kimenni a divatból és a bevállalós hölgyek szekrényéből. Akár partira, akár laza délutáni programra megfelelő választás lehet. Természetesen melegebb időben ajánljuk viselését. :)

kabarette-153.jpg kabarette-nagylyuku.jpg

 

5. Kabarette kislyukú neccharisnya

A nagylyukú neccharisnya "kishúga" a kislyukú változat, amely némileg szolidabb, a visszafogottabb hölgyek számára ideális választás lehet. A kislyukú neccharisnyát bátran variálhatjuk farmerszoknyával vagy elegánsabb ruhával. 

kabarette-kislyuku.jpg kislyuku-kabarette.jpg

 

6. Puntina

A combfix és a neccharisnya mellett a pöttyös minta is örök, soha el nem avul a harisnyák körében. Ezért került be a Puntina pöttyös combfix is vintage listánkba. Nem hiányozhat a ruhásszekrényedből, ha a vintage darabok elkötelezett rajongója vagy! Az apró pöttyök szinte bármilyen színű ruhához passzolnak, csak a saját ízlésünktől és bevállalósságunktól függ, hogy mit választunk hozzá. :)

puntina-beige.jpg Gabriella_Puntina_combfix_harisnya_K2.jpg

 

8. Axel

Bevalljuk, nagyon csodálkoztunk, hogy Axel modellünk az utolsó helyre szorult, hisz Vintage Beauty kollekciónknak talán ez a leglátványosabb darabja. Az bizonyos, hogy annyira domináns a minta, hogy nem tűr meg más feltűnő darabot viseletünkben. Dehát pont ez a szépsége is! Axelt hordva a legegyszerűbb, egyszínű ruhában is felfigyelnek ránk! 

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Axel.jpeg axel_thumbnail.png

 

Bármelyik is legyen a kedvencünk, a divat változik a stílus örök! A vintage stílus jegyében, pedig manapság szinte minden hordható.
Az a lényeg, hogy a nőiességünk és személyiségünk megnyilvánuljon abban, amit viselünk! :-)

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között