Rumba_slider_Vintage_Beauty_text.jpg

A divat változik, a stílus örök!

A múlt témái és irányzatai időről időre visszaköszönnek mindennapjainkban.  Nem csoda, hogy még mindig tombol a vintage láz a világon.  

Itthon is sorra nyílnak a vintage ruhaboltok, habár a turkálókkal és a nagymama szekrényével nehéz felvenniük a versenyt. Harisnyát nem valószínű, hogy öröklünk a nagyitól, így jó hír a stílus követőinek, hogy a Gabriella őszi/téli mintáit idén a vintage ihlette.

Vintage Beauty kollekciónk darabjait a szeptemberi közvéleménykutatásunk eredményeinek, illetve a Facebook oldalunk visszajelzéseinek felhasználásával mutatjuk be. 

Sofia_kicsi.jpeg1. Sofia

A legkedveltebb modellünk. Letisztult mintájával szolídnak látszik, mégis kacér. Erzsébet követőnk úgy nyilatkozott róla: "Gyönyörű, és izgalmas. Nem az a lényeg, hogy látszik-e a minta vagy sem, hanem annak a lehetőségnek izgalma, hogy adott esetben kivillanhat. A nőnek ez a kis titok huncut magabiztosságot ad, a férfinak pedig a játék örömét. Egy ilyen harisnya viselésekor össze lehet kacsintani, mert ki tudja, mi lesz a vége annak a huncut villanásnak..."   

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Rumba.jpeg2. Rumba

Ezen modellünk is valószínűleg visszafogottságával nyerte el az ezüst érmet. Kitöltőink 75%-a 4-5 csillagosra értékelte ezt a harisnyát. Szinte magában mintás a lábrész, amely masni motívummal díszített combpántban végződik.

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Fabia.jpeg3. Fabia

A bronzérmet Fabia kapta, mely egy opaque, azaz nem átlátszó, szürke melange harisnya apró fekete pötyökkel. A csavar benne itt is a kontraszt, - mint a Sofia esetén - hogy combtól felfelé a harisnya teljesen más hatást kelt, amit csak a kiváltságosok ismerhetnek. Hogy Henriettát idézzük: "Amikor kivillan a szoknya alól akkor izgalmas, ... Hordoz magában egy titkot, amit csak az arra érdemesek tudhatnak meg." 

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Lopez.jpeg

4. Lopez

Lopez modellünk valóban a korábbi korok hangulatát idézi. Mintája úgy lett megalkotva mintha klasszikus harisnyatartóval viselnénk harisnyát. Csupán sokkal kényelmesebb és kevésbé macerás, mint 50-60 évvel ezelőtti társai. Kitöltőink 60%-a 4-5 csillagosra értékelte Lopez modellünket. 

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-Estera.jpeg5. Estera

A vastagabb harisnyák gyakran magukban mintásak. Akárcsak Estera modellünk esetén, ahol az art deco stílust idéző, rombuszokkal dekorált csíkok váltják az apró, finom mintájúakat. Messzebbről csak a motívumok gazdagságát lehet érzékelni. A fekete mellett ekrü színben is elérhető.   

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Paula.jpeg6. Paula

Na, ha art deco, akkor Paula a stílust legtisztábban képviselő modellje. Imádjuk ezt a 20-as, 30-as években ultramodernek számító irányzatot! Minimál stílus, ahol a geometrikus, szögletes dekor csupán a combrészen jelenik meg. Ilyen szempontból tehát hasonlít a népszerű Sofia modellünkhöz. Ahogy Gyöngyi írja: "Ha tudom hogy van egy kis titkom, rafináltabbnak, magabiztosabbnak érzem magam. Erre van szükségünk, a hétköznapokon is." 

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Cyntia.jpeg7. Cyntia

Ez a modellünk osztotta meg leginkább a véleményeket, de még így is több pozitív, mint negatív értékelést kapott. Nagyon ravasz a mintája, hisz teljesen olyan benyomást kelt, mintha vastag, pamut fonalból kötött harisnyát viselnénk. Tökéletes kiegészítő kötött pulóverekhez vagy ruhákhoz!

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Axel.jpeg8. Axel

Bevalljuk, nagyon csodálkoztunk, hogy Axel modellünk az utolsó helyre szorult, hisz Vintage Beauty kollekciónknak talán ez a leglátványosabb darabja. Az bizonyos, hogy annyira domináns a minta, hogy nem tűr meg más feltűnő darabot viseletünkben. Dehát pont ez a szépsége is! Axelt hordva a legegyszerűbb, egyszínű ruhában is felfigyelnek ránk! 

Bármelyik is legyen a kedvencünk, a divat változik a stílus örök! A vintage stílus jegyében, pedig manapság szinte minden hordható.
Az a lényeg, hogy a nőiességünk és személyiségünk megnyilvánuljon abban, amit viselünk! :-)

Viber

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között