Gabriella-harisnya-pottyos-slider.png

A pöttyös az igazi

Vannak időszakok, amikor a divatházak kollekcióiban látványosan visszaköszön a pöttyös minta. Máskor csupán a finom, visszafogott, klasszikus eleganciát testesíti meg.
Nem véletlen, hogy a Gabriella új, tavasz-nyári kollekciójának mintáiban is dominál a pöttyös. Egyszerűen soha nem megy ki a divatból!

Emberré válásunk kezdeteitől a pöttyös az egyik jellemző alapminta. Mindig is meghatározó szerepet töltött be a dekorációban, legyen szó épületekről, dísztárgyakról vagy ruházatunkról. A 20. század első felében Coco Chanel hozta divatba, majd később az 50-es, 60-as években szinte nem volt olyan világsztár, akinek ruhatárából hiányzott volna a pöttyös. Az elmúlt időben Dolce&Gabanna, Saint Laurent, Vivienne Westwood vagy Comme Des Garçons is mutatott be kollekciójában kifejezetten a pöttyökre építő darabokat. De ha épp nem is tombol a pöttyláz, visszafogott alkalmazása a klasszikus elegancia részét képezi. Sose megy ki a divatból.
Egy csokorba szedtük tehát a Gabriella pöttyös kínálatát, mely immáron az új tavaszi-nyári kollekciónk pöttyös darabjait is magában foglalja.


Nova pöttyös harisnyanadrág

Hogy mitől különleges a Nova pöttyös harisnyanadrág? A fehér pöttyeitől! Megszoktuk, hogy a pöttyök általában feketék. De akkor mit hordunk tavasszal vagy nyáron? Erre a kérdésre ad választ Nova modellünk, ahol a testszínű, a halványszürke vagy a fekete alapon fehér apró pöttyök találhatók a duplán burkolt Lycra szálból, nadrágerősítés nélkül készült, 20 denes harisnyanadrágon. 

MEGNÉZEM

Gabriella-Nova-pottyos-harisnyanadrag-1.jpg Gabriella-Nova-pottyos-harisnyanadrag-2.jpg Gabriella-Nova-pottyos-harisnya-3


Lucy pöttyös, combfix hatású harisnyanadrág

Lucy modellünk nem elégszik meg a pöttyökkel. Combfix hatású, így a combrészen csipkepántot idéz a mintája. Vigyázz, ha feketét rendelsz, itt fekete pöttyöket kapsz! 

 
Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-3.png


Lilly combfix hatású, mintás harisnyanadrág

Ha már combfix hatású, akkor említsük meg Lilly modellünket is. Lilly ugyan nem tűnik pöttyösnek, de csak az első látásra! Ha valakit igazán közel engedsz magadhoz, akkor ő bizonyosan észre fogja venni a pöttyöket.  A bokától hátul végig futó csík levélkés mintát formál és a combrészen egy pöttyös pántban végződik. A pöttyök és a levelek aztán visszaköszönnek a csípő körül. A levelek – Évát idézve - az ágyékot takarják, míg a pöttyök az alsóneműt jelölik.

 
Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-3.png


Puntina pöttyös harisnyanadrág

Puntina harisnya modellünk finom pöttyeivel egy nő fiókjából sem hiányozhat. Alap darab, mely harisnyanadrágcombfixtérd- és bokafix formában is hozzáférhető. Hordjuk akár elegánsan körömcipővel, vagy fiatalosan bakanccsal, mindenképp kiváló választás!

 
Gabriella_Puntina_combfix_harisnya_K3.jpg Gabriella_Puntina_combfix_harisnya_K2.jpg Gabriella_Puntina_combfix_harisnya_K1.jpg


Dalia pöttyös harisnyanadrág

Dalia harisnyanadrágunk kicsit nagyobb pöttyökkel bír és a combrészen található csipke mintájával olyan hatást kelt mintha combfixet viselnénk. Nagyon finom, szexi darab, mely nem hiányozhat a pöttyimádók nyári ruhatárából. Már csak a sötét testszínű változata kapható. 

 
Gabriella-harisnya-Dalia-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Dalia-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Dalia-pottyos-3.png


Giny pöttyös harisnya

Giny harisnyanadrágunk már kevésbé visszafogott hisz pöttyei nem egyformák így még inkább vonzzák a tekintetet. 

 
Gabriella_Giny_harisnyanadrag_1.jpg Gabriella_Gini_harisnya_K3.jpg Gabriella_Gini_harisnya_K2.jpg


Betty pöttyös harisnya

Az igazi bátraknak, pedig Betty modellünket ajánljuk. Ezen nagyméretű, negatív pöttyöket viselve mindenki megnézi majd a lábunk. 

 
Gabriella_Betty_harisnyanadrag_1.jpg Gabriella_Betty_harisnyanadrag_2.jpg Gabriella_Betty_harisnya_K3.jpg


Gloria combfixhatású harisnyanadrág pötyökkel

Gloria modellünk csak annyira mintás, hogy azt csupán azok láthatják, akiket arra érdemesnek tartunk. Térd fölött apró, finom pöttyökkel kezdődik, majd egy gazdagon díszített, széles pántban végződik a minta, mintha csak egy igazán vonzó combfixet viselnénk. 

 
Gabriella-harisnya-Gloria-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Gloria-pottyos-3.png Gabriella-harisnya-Gloria-pottyos-2.png


Lumia pöttyös harisnyanadrág

A tavaszi/őszi hűvösebb napokra a 40 denes Lumia harisnyanadrágot ajánljuk. Ezen modellünk szépsége az, hogy azt a benyomást kelti, mintha harisnyatartót viselnénk. Ha kedvesünk tehát nem is kifejezetten pöttyös rajongó, a harisnyatartós részt bizonyosan szeretni fogja. 

 
Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-3.png 


Sofia combfix hatású harisnyanadrág

A hűvösebb napokra egyik legkedveltebb modellünk a Sofia.  A combrész alatt egy sima, fekete 60 denes harsinya, a pöttyök csak a szoknya alatt láthatók. Szolidnak látszik, mégis kacér. Egyik kedves vásárlónk azt nyilatkozta róla: „annak lehetősége, hogy a minta kivillanhat, huncut magabiztosságot nyújt viselőjének.” 

 
Sofia_kicsi.jpeg Gabriella-harisnya-Sofia-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Sofia-pottyos-3.png


Fabia pöttyös harisnyanadrág

Ha pedig télen is láttatni akarjuk a pöttyöket, akkor Fabia modellünket ajánljuk. Egy opaque, azaz nem átlátszó, szürke melange harisnyanadrágról van szó, apró fekete pöttyökkel. A csavar benne itt is a kontraszt, - mint a Sofia esetén - hogy combtól felfelé a harisnya teljesen más hatást kelt, amit csak a kiváltságosok ismerhetnek. „Hordoz magában egy titkot, amit csak az arra érdemesek tudhatnak meg." 

 
Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Fabia.jpeg Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-3.png Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-2.png

Extravagáns vagy finom pöttyök, a teljes lábon vagy épp csak egy részén, a Gabriella szinte minden lehetséges kombinációban kielégíti a pöttyrajongók igényeit, télen-nyáron egyaránt!

Viber

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között