https://www.gabriellaharisnya.hu/files/3015/4015/7791/Gabriella-osz-tel-pottyos.png

A pöttyös az igazi

Vannak időszakok, amikor a divatházak kollekcióiban látványosan visszaköszön a pöttyös minta. Máskor csupán a finom, visszafogott, klasszikus eleganciát testesíti meg. Nem véletlen, hogy a Gabriella mintás kollekciójában meghatározó a pöttyös minta : hiszen soha nem megy ki a divatból!

Emberré válásunk kezdeteitől a pöttyös az egyik jellemző alapminta. Mindig is meghatározó szerepet töltött be a dekorációban, legyen szó épületekről, dísztárgyakról vagy ruházatunkról. A 20. század első felében Coco Chanel hozta divatba, majd később az 50-es, 60-as években szinte nem volt olyan világsztár, akinek ruhatárából hiányzott volna a pöttyös. Az elmúlt időben Dolce&Gabbanna, Saint Laurent, Vivienne Westwood vagy Comme Des Garçons is mutatott be kollekciójában kifejezetten a pöttyökre építő darabokat. De ha épp nem is tombol a pötty láz, visszafogott alkalmazása a klasszikus elegancia részét képezi. Sose megy ki a divatból.

Egy csokorba szedtük tehát a Gabriella pöttyös kínálatát, mely immáron az új tavaszi kollekciónk pöttyös darabjait is magában foglalja.

Joy színes pöttyös harisnyanadrág

Ez az életvidám, színes pöttyökkel ellátott harisnya garantáltan feldobja a napodat. Vidám tavaszi napokon, akár szandállal is remekül fest. Ráadásul fekete alapszínben is megrendelheted, egy kicsit elegánsabb hangulatot kölcsönözve öltözékednek. Bokafixes változata is létezik ennek a színes pöttyös harisnyának, többféle pöttyözéssel: pöttyös és bokánál pöttyös.

MEGNÉZEM

joy-szines-pottyos-insta-2.jpg joy-fekete-2.jpg joy-fekete.jpg

 

Missy vádlin pöttyös harisnyanadrág

A pöttyös harisnyák egyik legdiszkrétebb változata ez a darab: a vádlin titokzatosan megbújó pöttyöket csak a figyelmes szemlélő veszi észre. Ez az apró, de annál izgalmasabb részlet feldobja az öltözékedet. Remek kiegészítő hozzá a tűsarkú, kölcsönösen felhívják egymásra a figyelmet. Ráadásul a Missy-nek is van lurex változata, melyet ide kattintva nézheted meg.

MEGNÉZEM

masnis-cipo-apromintas-harisnya.jpg missy-vadlin-pottyos-2.jpg missy-harisnya-2.jpg

 

Eva nagy pöttyös harisnyanadrág

Ez a klasszikus pöttyös harisnya igazi jolly joker. Munkahelyen - természetesen elegáns öltözékkel párosítva - ugyanúgy viselheted, mint egy laza péntek délutánon, sportcipővel vagy balerinával. Ráadásul most lurex változatban is kapható, ami Lycra szálból készült, itt nézheted meg.

MEGNÉZEM

sportcipo-pottyos-harisnya-szonyeg.jpg eva-pottyos.jpg eva-2.jpg

 

Nana elszórt pöttyös harisnyanadrág

Az elszórt pöttyös harisnya kifinomult és diszkrét hatású, akár feltűnőbb ruhadarabokkal is párosíthatjuk. Ráadásul igen sokoldalú: munkahelyre, randira, programra ideális viselet a tavaszi felmelegedés időszakában. 

MEGNÉZEM

lookbook-pici-pottyos.jpg nana.jpg nana-elszort-pottyos-harisnyanadrag.jpg

 

Vivi 3 színes pöttyös harisnyanadrág

A színes pöttyös harisnyák továbbgondolt változata a 3 pöttyös. Hasonlóan felszabadult és vidám lehetsz benne - színes vagy farmer shorttal, miniszoknyával, balerinacipővel vagy vászoncipővel kombinálva üdítő látvány lehetsz benne. Bokafixes verziója is van a Vivinek, a linkre kattintva tekintheted meg.

MEGNÉZEM

vivi-harisnya-4.jpg vivi-harisnya.jpg vivi-harisnya-2.jpg

 

Secret Shaper - alakformáló és divatos

Nem csak divatos megjelenést, de karcsúsító hatást is biztosít: határozottan formálja a hasat, a csípőt és a combot. Viselése során, a fonalba juttatott mikrokapszulákból - testhő hatására - koffein szabadul fel, mely a bőrön áthatolva segíti a cellulitisz csökkenését.

MEGNÉZEM

8171_Secret_Shaper_puntina_harisnya_zoom2.jpg Gabriella_Secret_shaper_zoom.jpg Gabriella_Secret_shaper


Selena necc hatású harisnyanadrág pöttyökkel

Selena hálós mintájával olyan hatást kelt, mintha necc harisnya lenne. A háló vonalainak találkozásait azonban pöttyökkel dobták fel tervezőink, így kerülhetett be pöttyös harisnya válogatásunkba. Ezen korábbi modellünk máig annyira sikeres, hogy idén Lurex pöttyös változatával is előálltunk.

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den2.png Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den3.png


Giny pöttyös harisnya

Giny harisnyanadrágunk már kevésbé visszafogott hisz pöttyei nem egyformák így még inkább vonzzák a tekintetet. 

 
Gabriella_Giny_harisnyanadrag_1.jpg Gabriella_Gini_harisnya_K3.jpg Gabriella_Gini_harisnya_K2.jpg


Nova pöttyös harisnyanadrág

Hogy mitől különleges a Nova pöttyös harisnyanadrág? A fehér pöttyeitől! Megszoktuk, hogy a pöttyök általában feketék. De akkor mit hordunk tavasszal vagy nyáron? Erre a kérdésre ad választ Nova modellünk, ahol a testszínű, a halványszürke vagy a fekete alapon fehér apró pöttyök találhatók a duplán burkolt Lycra szálból, nadrágerősítés nélkül készült, 20 denes harisnyanadrágon. 

MEGNÉZEM

Gabriella-Nova-pottyos-harisnyanadrag-1.jpg Gabriella-Nova-pottyos-harisnyanadrag-2.jpg Gabriella-Nova-pottyos-harisnya-3


Lumia pöttyös harisnyanadrág

A tavaszi/őszi hűvösebb napokra a 40 denes Lumia harisnyanadrágot ajánljuk. Ezen modellünk szépsége az, hogy azt a benyomást kelti, mintha harisnyatartót viselnénk. Ha kedvesünk tehát nem is kifejezetten pöttyös rajongó, a harisnyatartós részt bizonyosan szeretni fogja. 

 
Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-3.png 


Lucy pöttyös, combfix hatású harisnyanadrág

Lucy modellünk nem elégszik meg a pöttyökkel. Combfix hatású, így a combrészen csipkepántot idéz a mintája. Vigyázz, ha feketét rendelsz, itt fekete pöttyöket kapsz! 

 
Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-3.png


Lilly combfix hatású, mintás harisnyanadrág

Ha már combfix hatású, akkor említsük meg Lilly modellünket is. Lilly ugyan nem tűnik pöttyösnek, de csak az első látásra! Ha valakit igazán közel engedsz magadhoz, akkor ő bizonyosan észre fogja venni a pöttyöket.  A bokától hátul végig futó csík levélkés mintát formál és a combrészen egy pöttyös pántban végződik. A pöttyök és a levelek aztán visszaköszönnek a csípő körül. A levelek – Évát idézve - az ágyékot takarják, míg a pöttyök az alsóneműt jelölik.

 
Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-3.png

Martha vágott pöttyös harisnyanadrág

A szabálytalan, vágott lyukak egy kicsit rockos stílust kölcsönöznek viselőjüknek. 60 denes lévén, egy kicsit vastagabb, de a mintának köszönhetően extravangánsabb - hordhatod miniszoknyával, ha egy kicsit fokoznád a hatást, bőrből készült szoknyát ajánlunk hozzá. Az időjárástól függően bakanccsal vagy magassarkúval is kiválóan összhangban van.

MEGNÉZEM

Martha_3S.jpg.png Martha_2S.jpg Martha_S.jpg

 

Sofia mintás harisnyanadrág

A kicsit extra combfix hatást kiválóan kiegészítik a lágy, apró pöttyök. A szoknyából ki-kivillanó pöttyök vonzzák a tekintetet, az összhatás mégis inkább visszafogott, mint vadító. Hűvösebbre forduló őszi időjárásban, bokacsizmával vagy magassarkúval szuperül működik. 

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Sofia-pottyos-3.png Gabriella-harisnya-Sofia-pottyos-2.png Sofia_kicsi.jpeg

 

Fabia mintás harisnyanadrág

A Fabia harisnyát esős, vagy télbe forduló őszi napokon érdemes viselni, a pöttyözés és a visszafogott combfix hatás a legszürkébb napot is feldobja. Akár lazább irodai napokon is felveheted egy hozzá illő szoknyával és bokacsizmával. Randira, őszi sétákra pedig egyenesen kötelező.

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-3.png Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-2.png Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Fabia.jpeg

Extravagáns vagy finom pöttyök, a teljes lábon vagy épp csak egy részén, a Gabriella szinte minden lehetséges kombinációban kielégíti a pöttyrajongók igényeit, télen-nyáron egyaránt!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között