https://www.gabriellaharisnya.hu/files/3015/4015/7791/Gabriella-osz-tel-pottyos.png

A pöttyös az igazi

Vannak időszakok, amikor a divatházak kollekcióiban látványosan visszaköszön a pöttyös minta. Máskor csupán a finom, visszafogott, klasszikus eleganciát testesíti meg.
Nem véletlen, hogy a Gabriella mintás kollekciójában meghatározó a pöttyös. Egyszerűen soha nem megy ki a divatból!

Emberré válásunk kezdeteitől a pöttyös az egyik jellemző alapminta. Mindig is meghatározó szerepet töltött be a dekorációban, legyen szó épületekről, dísztárgyakról vagy ruházatunkról. A 20. század első felében Coco Chanel hozta divatba, majd később az 50-es, 60-as években szinte nem volt olyan világsztár, akinek ruhatárából hiányzott volna a pöttyös. Az elmúlt időben Dolce&Gabanna, Saint Laurent, Vivienne Westwood vagy Comme Des Garçons is mutatott be kollekciójában kifejezetten a pöttyökre építő darabokat. De ha épp nem is tombol a pöttyláz, visszafogott alkalmazása a klasszikus elegancia részét képezi. Sose megy ki a divatból.
Egy csokorba szedtük tehát a Gabriella pöttyös kínálatát, mely immáron az új őszi-téli kollekciónk pöttyös darabjait is magában foglalja.

Robby Lurex pöttyös harisnyanadrág

Robby téli harisnyanadrágunk az igen széles, pöttyös Gabriella választék egyik legújabb darabja. A fekete alapon látható pöttyök, ezüstszínű csillogásukat a lurex szálaknak köszönhetik. Hétköznapra vagy alkalmakra egyaránt ajánljuk!

 
https://www.gabriellaharisnya.hu/files/9115/3941/4495/Robby_S.jpg 	https://www.gabriellaharisnya.hu/files/4915/4015/5528/Robby_2S.jpg https://www.gabriellaharisnya.hu/files/6415/4015/5499/Robby_3S.jpg


Martha lyukacsos harisnyanadrág

Nem is tudjuk. A lyuk pöttynek számít? Martha téli harisnyánk pöttyös hatását azok az apró lyukak adják, melyeken át bőrünk természetes színét látjuk a fekete harisnya kontrasztjaként. Egy igazán extravagáns és egyedi megoldás! 

 
https://www.gabriellaharisnya.hu/files/2115/3941/4465/Martha_S.jpg https://www.gabriellaharisnya.hu/files/4115/4015/6721/Martha_2S.jpg https://www.gabriellaharisnya.hu/files/8815/4015/6778/Martha_3S.jpg.png


Sofia combfix hatású harisnyanadrág

A hűvösebb napokra egyik legkedveltebb modellünk a Sofia.  A combrész alatt egy sima, fekete 60 denes harsinya, a pöttyök csak a szoknya alatt láthatók. Szolidnak látszik, mégis kacér. Egyik kedves vásárlónk azt nyilatkozta róla: „annak lehetősége, hogy a minta kivillanhat, huncut magabiztosságot nyújt viselőjének.” 

 
Sofia_kicsi.jpeg Gabriella-harisnya-Sofia-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Sofia-pottyos-3.png


Fabia pöttyös harisnyanadrág

Ha pedig télen is láttatni akarjuk a pöttyöket, akkor Fabia modellünket ajánljuk. Egy opaque, azaz nem átlátszó, szürke melange harisnyanadrágról van szó, apró fekete pöttyökkel. A csavar benne itt is a kontraszt, - mint a Sofia esetén - hogy combtól felfelé a harisnya teljesen más hatást kelt, amit csak a kiváltságosok ismerhetnek. „Hordoz magában egy titkot, amit csak az arra érdemesek tudhatnak meg." 

 
Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Fabia.jpeg Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-3.png Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-2.png


Puntina pöttyös harisnyanadrág

Puntina harisnya modellünk finom pöttyeivel egy nő fiókjából sem hiányozhat. Alap darab, mely harisnyanadrágcombfixtérd- és bokafix formában is hozzáférhető. Hordjuk akár elegánsan körömcipővel, vagy fiatalosan bakanccsal, mindenképp kiváló választás! Az idei újdonsága, hogy la pöttyök már lurex, azaz ezüst csillogásban is elérhetők. 

 
Gabriella_Puntina_combfix_harisnya_K3.jpg Gabriella_Puntina_combfix_harisnya_K2.jpg Gabriella_Puntina_combfix_harisnya_K1.jpg


Selena necc hatású harisnyanadrág pöttyökkel

Selena hálós mintájával olyan hatást kelt, mintha necc harisnya lenne. A háló vonalainak találkozásait azonban pöttyökkel dobták fel tervezőink, így kerülhetett be pöttyös harisnya válogatásunkba. Ezen korábbi modellünk máig annyira sikeres, hogy idén Lurex pöttyös változatával is előálltunk.

MEGNÉZEM

Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den2.png Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den3.png


Giny pöttyös harisnya

Giny harisnyanadrágunk már kevésbé visszafogott hisz pöttyei nem egyformák így még inkább vonzzák a tekintetet. 

 
Gabriella_Giny_harisnyanadrag_1.jpg Gabriella_Gini_harisnya_K3.jpg Gabriella_Gini_harisnya_K2.jpg


Nova pöttyös harisnyanadrág

Hogy mitől különleges a Nova pöttyös harisnyanadrág? A fehér pöttyeitől! Megszoktuk, hogy a pöttyök általában feketék. De akkor mit hordunk tavasszal vagy nyáron? Erre a kérdésre ad választ Nova modellünk, ahol a testszínű, a halványszürke vagy a fekete alapon fehér apró pöttyök találhatók a duplán burkolt Lycra szálból, nadrágerősítés nélkül készült, 20 denes harisnyanadrágon. 

MEGNÉZEM

Gabriella-Nova-pottyos-harisnyanadrag-1.jpg Gabriella-Nova-pottyos-harisnyanadrag-2.jpg Gabriella-Nova-pottyos-harisnya-3


Lumia pöttyös harisnyanadrág

A tavaszi/őszi hűvösebb napokra a 40 denes Lumia harisnyanadrágot ajánljuk. Ezen modellünk szépsége az, hogy azt a benyomást kelti, mintha harisnyatartót viselnénk. Ha kedvesünk tehát nem is kifejezetten pöttyös rajongó, a harisnyatartós részt bizonyosan szeretni fogja. 

 
Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lumia-pottyos-3.png 


Lucy pöttyös, combfix hatású harisnyanadrág

Lucy modellünk nem elégszik meg a pöttyökkel. Combfix hatású, így a combrészen csipkepántot idéz a mintája. Vigyázz, ha feketét rendelsz, itt fekete pöttyöket kapsz! 

 
Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lucy-pottyos-3.png


Lilly combfix hatású, mintás harisnyanadrág

Ha már combfix hatású, akkor említsük meg Lilly modellünket is. Lilly ugyan nem tűnik pöttyösnek, de csak az első látásra! Ha valakit igazán közel engedsz magadhoz, akkor ő bizonyosan észre fogja venni a pöttyöket.  A bokától hátul végig futó csík levélkés mintát formál és a combrészen egy pöttyös pántban végződik. A pöttyök és a levelek aztán visszaköszönnek a csípő körül. A levelek – Évát idézve - az ágyékot takarják, míg a pöttyök az alsóneműt jelölik.

 
Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-1.png Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-2.png Gabriella-harisnya-Lilly-pottyos-3.png


Tavia halszálkás harisnyanadrág pötyökkel

A halszálka minta egy örök klasszikus, mely gyakran visszaköszön a téli viseletekben. Kasmír sálakban, gyapjú kosztümökben, tweed kabátokban találkozhatunk vele. A Gabriella azzal varázsolta igazán maivá ezt a szürke, melange hatású mintát, hogy finoman, élénk pöttyökkel bolondította meg.

 
	https://www.gabriellaharisnya.hu/files/9015/3941/4505/Tavia_S.jpg https://www.gabriellaharisnya.hu/files/4615/4015/3173/Tavia_2S.jpg.jpg https://www.gabriellaharisnya.hu/files/2515/4015/3191/Tavia_3s.jpg

Extravagáns vagy finom pöttyök, a teljes lábon vagy épp csak egy részén, a Gabriella szinte minden lehetséges kombinációban kielégíti a pöttyrajongók igényeit, télen-nyáron egyaránt!

Viber

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között