SHOW TIME - Új tavaszi-nyári kollekció

Bár még hűvös van, a sok napsütés és az enyhülő időjárás már a közelgő tavasz ígéretét hordozzák magukban. Legújabb, mintás harisnyákból álló kollekciónk is a tavaszra hangolódás jegyében készült. Görgess lejjebb, és nézz szét vidám harisnyáink között!

 Mila virágmintás harisnyanadrág

viragos-harisnya-tavasz.jpg

Tavasszal nem csak a fák és a bokrok, de a harisnyánk is virágba borulhat. Fekete alapon fekete mintás, vagy natural alapon fehér virágmintás darabok közül választhatsz, így sötét vagy világos ruháddal is kombinálhatod.

 Joy színes pöttyös harisnyanadrág 20den

szines-pottyos-harisnya.jpg

Ez a színes pöttyös mintás harisnya remek kiegészítő lehet egy napsütéses, jókedvű tavaszi délutánon. 

Emily kis szívecskés mintás harisnyanadrág 20den

szivecskes-harisnya.jpg szivecskes-harisnya-v2.jpg

A szívecskés minta soha nem elavuló, örökzöld minta: nem csak az öltözékünket, de a hangulatunkat is feldobja egy ilyen kedves mintával ellátott harisnyanadrág. 

Stars Nero csillagos harisnyanadráglookbook-csillagos-fekete.jpg

Ha szereted a pöttyös mintát, de mégis valami másra vágysz, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt az apró csillagos mintával ellátott harisnyanadrágot.

Kaya oldalt csíkos harisnyanadrág 20den

oldalvonalkas-harisnya.jpg oldalvonalkas-harisnya-2.jpg

Verde harisnyanadrág 20den

zold-mintas-harisnya.jpg verde.jpg

A monstera levél minta egyszerre kölcsönöz különleges és visszafogott látványt harisnyádnak. Fekete és nocciola alapszínekben is megrendelheted ezt a darabot.

Nana elszórt pöttyös harisnyanadrág

lookbook-pici-pottyos.jpg nana.jpg

A pöttyös harisnya egy másik változata ez az elszórt pöttyös, igazán diszkrét, mégis különleges darab. Akát feltűnőbb viselettel is párosíthatod, olyan visszafogott a minta.

Rina virágos harisnyanadrág

lookbook-kisviragos.jpg rina-harisnya.jpg

A combnál sejtelmesen felvillanó, majd a bokánál ismét előbukkanó virágos-pöttyös minta ötözéked titokzatos kiegészítője lehet. Fekete alapon, fekete virágmintával rendelheted meg.

A halszálkaminta sosem megy ki a divatból, és rendszerint jól mutat minden ruhadarabon, így a harisnyákon is. Ha szereted a klasszikus megoldásokat, akkor ezt a harisnyát Neked találták ki!

Mi azt javasoljuk, készülj fel időben a közelgő jó időre, és válogass mintás harisnyáink között! :)

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között