slide-1.png

Új tavaszi kollekció - Looking for

Legújabb harisnyakollekciónk a tavasz frissességét hozza el egy kis retro beütéssel. A tervezés során ismét nem szabtunk határt a képzeletünknek, és többféle izgalmas mintát hoztunk. A klasszikus formák kedvelői és a vidám, bohókás megjelenés hívei is örömüket lelhetik új kollekciónkban, melyet alább mutatunk be.

CHERRY

Kollekciónk fő motívumai közé tartozik a cseresznye: nem csak vidámságot kölcsönöz a megjelenésünknek, de a közelgő nyár ígéretét is magában hordozza. Egyszerű kiegészítőkkel javasoljuk, hogy az apró cseresznye érvényesülni tudjon a boka tájékán.

cherry.jpg cherry-2.jpg

VERY CHERRY 

Lehet még fokozni a cseresznyés megjelenést? Kollekciónk egyik darabja nevéhez hűen "nagyon cseresznyés", és hogy fokozzuk az izgalmakat, nem csak fekete, de pink és bézs alapszínben is hozzáférhető!

very_cherry.jpg very-cherry-2.jpg

FIXY

Gondoltunk a visszafogott, esetleg konzervatívabb megjelenést kedvelő vásárlóinkra is: Fixy harisnyánk kellemes látványt nyújt akár egy kosztümmel, irodában vagy üzleti tárgyaláson viselve is. 

fixy.jpg  

ZODIAC

A cseresznye mellett a csillagjegyek kaptak nagyobb hangsúlyt idei tavaszi harisnyakollekciónkban. Az asztrológiai motívumok remekül mutatnak a harisnyán, akár tulajdonítunk jelentőséget a horoszkópunknak, akár nem. :)

zodiac-nero.jpg zodiac-2.jpg

ZODIAC COLOR

A csillagjegyes harisnyánkból hoztunk egy másik, színes változatot is. Így igazán vidám és különleges lehet a megjelenésed - rendeld meg egyszerű fekete és színes változatban is!

zodiac-color.jpg zodiac-color-2.jpg

DOTS 

A pöttyös harisnya sosem hiányozhat egyik kollekciónkból sem: a Dots dupla pöttyökkel kápráztat el bennünket. Szintén egyszerű, de nagyszerű megoldás, ha csak egy pici csavart szeretnénk csempészni a héköznapi megjelenésünkbe. Ráadásul ezt is rendelheted bézs alapszínben a feketén kívül.

dots.jpg dots-bezs.jpg

LINES 

Az oldalt csíkozott harisnyák mindig adnak egy kis csábos megjelenést viselőjüknek: a függőleges minta optikailag hosszabbítja a lábunkat. De nem csak ezért, hanem a szokatlan, szaggatott pöttyözésért is szeretjük ezt a darabot!

lines.jpg lines-3.jpg

LOVIE

A pöttyös mellett a szívecskés motívum is örökzöld harisnyáinkon: az elszórt szívek látványa még a legkeményebb szíveket is megdobogtatja. Dobd fel az egyik randevús megjelenésedet a Lovie-vel!

lovie.jpg lovie-2.jpg

Wrbshopunkban számtalan mintájú és vastagságú harisnyanadrág várja csinos viselőit - kattints tovább webáruházunkba, és böngéssz!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között