necc-slider.jpg

Neccharisnya - az ízléses csábítás

A neccharisnya egyszerre figyelemfelkeltő és csábító viselet – bár sok minden múlik azon is, mivel párosítjuk. Az angol nyelv egyszerűen csak „halhálóként” (fishnet stockings) hivatkozik a neccharisnyára, ami sokkal régebbi utat járt be, mint gondolnánk. Már az 1500-as évekből találunk utalást arra vonatkozóan, hogy neccharisnyát viseltek a hölgyek, valószínűleg hurkolt vagy szőtt változatokat. A 20. században vált igazán népszerűvé ez a fajta viselet, elsősorban a hollywoodi dívák – Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot, hogy csak néhány nevet említsünk – részesítették előnyben a neccharisnyát. Az utóbbi évtizedekben pedig a neccharisnya újabb és újabb, kisebb-nagyobb lyukú változatai bukkannak fel. Kínálatunkban szintén többféle neccharisnya-változat közül válogathatsz!

Necc bokafixek

A bokafixekről nemrég itt írtunk – ezek a praktikus darabok a leghétköznapibb ruházatunkat is feldobják. Miniszoknyával és sportcipővel például igazán vagány viselet lehet egy necc bokafix, hiszen a nyári melegben olykor még a harisnyát is soknak érezzük.

bokafix-4.png bokafix-3.jpg necc-bokafix.jpg

Mintás neccharisnyák

A neccharisnyát is megbolondíthatjuk egy kis mintával, mint például a diszkréten elhelyezett hátsó varrással. Hűvösebb időkben a vágott pöttyös harisnyanadrág remek választás, ha szeretnénk az őszi-téli zimankóban felidézni a nyári vagányságot. Azoknak, akik tényleg szeretik a rendhagyó – és dögösebb – megoldásokat, ajánljuk a neccharisnya és a piros szalag kombinációját. Partikhoz, vagy randevúhoz ideális választás!

Martha_S.jpg kabarette-necc.jpg erotica-dolores.png

Combfix neccharisnya – az abszolút csábítás

Mi lehetne még vonzóbb, mint egy neccharisnya, ami egyben combfix is? Ráadásul nagy- és kislyukú változat közül is válogathattok – utóbbi visszafogottabb külsőt kölcsönöz viselőjének. A hátul elhelyezett diszkrét varrás pedig felteszi az i-re a pontot.

erotica-calze.png  erotica-calze-necc.png calze-kabarette-2.jpg

Visszafogott változatok

Természetesen azokra is gondoltunk, akik jobban kedvelik a visszafogottabb stílust, és csak egy kis pikantériát szeretnének csempészni az öltözékükbe. Nekik hoztuk a térdfix neccharisnyát is, amit akár munkahelyre, nadrág alá, a tűsarkúhoz viselhetnek merészebb hölgyek.

kabarette-neccharisnya.jpg kabarette-kislyuku-2.jpg terd-necc-2.jpg

A neccharisnyát tehát többféle stílusban, igazán dögösen és hétköznapi visszafogottsággal egyaránt viselhetjük, egyáltalán nem kell tartanunk tőle. Nézz körül webshopunkban!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között