ff-2.png

Az örök kérdés: színes vagy fekete?

Van, aki a színes, mások inkább a fekete változatra esküsznek, egy biztos: mára már harisnyák végtelen számú variációja között válogathatunk, ahol mindkét fél talál ízlésének való darabot. Mai cikkünkben azokat a harisnyákat gyűjtöttük össze, amelyek nocciola, illetve fekete színállásban is rendelhetők, de ugyanazzal a mintával. A hatás olykor merőben különbözik – nézzük, mire gondoltunk!

Nocciola alapon színes, vagy fekete alapon színes?

Bizonyos harisnyáink színes mintázattal, de nocciola vagy fekete alapon is rendelhetők. A fekete szín elegáns, míg a „testszín” vidámabb hangulatot kölcsönöz az egyébként bohókás megjelenésünknek. A Lippy dögös mintája garantáltan felhívja ránk a figyelmet; a Joy bájos pöttyei egy napsütötte tavaszi délutánt idéznek fel, míg a Verde divatos monstera levélmintájával akár irodába is felvehető. Neked melyik tetszik leginkább?

LIPPY

Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den2.png Gabriella-harisnya-Lippy-mintas-20den.png

JOY

joy-fekete-2.jpg joy-szines-pottyos-insta-2.jpg

 

VERDE

lookbook-zoldleveles.jpg verde.jpg

 

Fekete minta nocciola vagy fekete alapon

Helen virágmintás harisnyánk fekete alapon inkább elegáns megjelenést kölcsönöz, míg nocciola alapon szokatlan megoldás – de annál izgalmasabb. A virágmintának köszönhetően szinte bármilyen alkalomra felvehetjük, attól függően, milyen öltözékkel párosítjuk. Rendeld meg mindkettőt!

HELEN

helen.jpg helen2.jpg

 

Fekete alapon fekete, nocciola alapon színes minta

Talán az egyik legizgalmasabb megoldás, amikor ugyanaz a minta színesben és feketében is elérhető. Hiszen ha nagyon megszeretünk egy mintát, viselhetjük elegáns alkalmakra (fekete változat) és akár laza, kötetlen programokra is (színes változat). Ilyen a Vivi nevű darabunk, amelynek fekete variációját bármelyik kosztümhöz szívesen javasoljuk, színes verzióját pedig akár farmer miniszoknyával vagy sorttal. Ugyanez igaz a Sally-re is: esetében még diszkrétebb, a térd alatt, illetve a bokánál meghúzódó pöttyök dobják fel megjelenésünket.

VIVI

vivi-harisnya-2.jpg vivi-fekete.jpg

 

SALLY

feketefeher.jpg sally-harisnya.jpg

 

Fekete alapon fekete, nocciola alapon fehér minta

Azoknak, akik inkább a visszafogott megjelenést választanák, a Mila vagy a Nana elszórt pöttyös harisnyánk mindkét változata tetszeni fog. A Cosmos kicsit kilóg a felsorolásból, mivel nocciola verziójában nem csak fehér, de sárga minta is felbukkan – apró különlegesség (a gyönyörű holdas-csillagos mintáról nem is beszélve).

MILA

mila.jpg mila-2.jpg

 

COSMOS

cosmos.jpg cosmos-2.jpg

 

NANA

nana-elszort-pottyos-harisnyanadrag.jpg nana-2.jpg

 

Fekete alapon fekete, és nocciola alapon nocciola minta

Elérkeztünk a talán legegyszerűbb kombinációhoz. A Flora nocciola alapú, szintén nocciola mintája alig észrevehető, alkalmi szoknyához, kosztümhöz is bátran felvehető. A Puntinát pedig bájos, pici pöttyei miatt az igazán visszafogottaknak is jó szívvel ajánljuk. 

FLORA

flora-fekete.jpg flora.jpg

 

PUNTINA

Puntina.jpg puntina-beige.jpg

 

Összeállításunkból kiderült: ugyanaz a minta eltérő színkombinációval teljesen más hatást nyújthat. Érdemes a különböző variációkkal kísérletezni. Egy biztos: webshopunkban mind az extravagáns megoldásokat kedvelők, mind a klasszikusabb ízlésű hölgyek találnak nekik tetsző darabokat!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között