oszi-kollekcio-cover.png

Őszi harisnya kollekciónk - It's a match!

Megérkezett őszi harisnyakollekciónk, az It's a match! Ahogy az elnevezése is elárulja, mindenféle ízlésű vásárlónk találhat kedvére valót az új darabok között. Visszafogott, extravagáns, elegáns vagy épp bohókás hangulatban vagy? Nem is szaporítjuk a szót, nézz szét legújabb harisnyáink között!

A hagyományos minták kedvelőinek

A pöttyös, a kockás és a csíkos sosem megy ki a divatból - akár irodába, ügyféltalálkozóra is viselhetjük őket. Nessa nevű harisnyánkat kétféle - szürke és kanárisárga - színváltozatban is megrendelheted.A 60 denes vastagság pedig gondoskodik róla, hogy a hűvös őszi reggeleken ne fázzunk.

nessa.jpg gama.jpg lina.jpg

Egy kis extravagancia

Nem feledkeztünk meg a szokatlan minták kedvelőiről sem: a kivillanó derékrész (Beth), a zongorabillentyűkre emlékeztető mintájú Piano, vagy az integrált áramkörre emlékeztető Rica vonzzák tekintetet. A Beth ráadásul fekete, illetve sárga derékrésszel is kapható.

beth-canario.jpg piano.jpg rica.jpg

Combfix hatás és méhsejtminta - ha nem lenne még elég

Kollekciónkból a combfix hatású harisnya (Palo), illetve maga a combfix sem hiányozhat! Csábító harisnyáink ideális választás lehetnek akár délutáni vagy esti randevúkra is. Szokatlan mintájú harisnyáink közül pedig a méhsejtmintás Lemáról sem feledkezhetünk el. Kattints és nézd meg!

palo.jpg calze.jpg lema.jpg

Jöjjenek az őszi térdfixek!

Azok, akik előnyben részesítik a nadrágokat - esetleg a bokáig érő nadrágszár alól kivillanó izgalmas mintákat -, szintén nem maradnak választás nélkül. Térdfixeinket természetesen rövid szoknyával is viselheted, ha nem vagy fázós - egy kis vagányság sosem árthat meg!

sima.jpg varia.jpg vini.jpg

Bokafixek - apró trükkök félcipőhöz, magassarkúhoz

Őszi kollekciónk jellegzetes mintái nem csak térdfixeinken, de bokafixeken is visszaköszönnek. Zártabb öltözékhez - hosszúnadrághoz és fécipőhöz - remekül passzolnak. Aki szeretné, magassarkúval és rövid szoknyával is viselheti őket, hiszen az életvidám színek és minták igazán megérdemlik az elismerő pillantásokat!

van.jpg lia.jpg berry.jpg

Vastagabb darabok fázósaknak

Ahogy közeleg az október és november, vele együtt a fagyok, bizony néha nem elég az 50-60 denes vastagság. 100 denes microfibre harisnyáink gondoskodnak a jó hőérzetről, így nem kell megfáznunk sem, ha csinosak szeretnénk lenni.

 

micro3d-50den.png micro-3d-100den.png

 

Őszi kollekciónk bővelkedik izgalmas színekben (mint a sárga) és mintákban. Ha webshopunkban válogatnál, kattints át ide!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között