combszalag-header.png

Combszalag – a kényelmes nyári hétköznapok diszkrét támogatója

A nagy nyári meleg nem csak a nyaralást és a szabadságolásokat hozza magával, de az olyan kellemetlenségeket is, mint az összedörzsölődő combok. Ilyenkor előkerülnek a régi praktikák, mint a combok hintőporozása, szűk rövidnadrág vagy harisnya viselése ruha alatt, esetleg nadrághordás a legnagyobb melegben is. A combszalag segítségével elfelejthetjük ezeket. De mi is valójában a combszalag? Közeli rokona a combfixeknek és a harisnyakötős fehérneműknek, ugyanakkor kevésbé esztétikai célokból, inkább kényelmi okokból érdemes viselni.

Hogyan akadályozza meg a comb irritációját a combszalag?

Általában két fő oka van annak, hogy combunk belső része kellemetlenül dörzsölődik: a meleg és a verejtékezés (a magas hőmérséklet hatására kitágulnak az erek, megnő a szerveink térfogata, így a combunké is). A hagyományos harisnyanadrág vagy combfix nyáron, kánikulában legfeljebb csak légkondicionált irodákban elviselhető gondolat. A combszalag viszont ideális megoldást nyújt, hiszen csak az érintkező felületeket fedi, lábunk többi része szabadon lélegezhet.

Ráadásul ezek a combszalagok kényelmesek, nem szorítják combunkat, nem vágnak be, nem csúszkálnak – egyszerűen csak a kényelmünkről gondoskodnak. Diszkréten megbújnak a szoknya alatt, így az eleganciáról és a rövidebb szoknyákról, ruhákról sem kell lemondanunk.

Combszalagok a Gabriella kínálatában

Természetesen mi is gondoltunk azokra, akik gyakran tapasztalják a comb kidörzsölődésének kellemetlen hatásait. Kínálatunkban háromféle combszalagot találhatsz, hogy az alkalomtól függően választani tudj köztük: csipkés, szatén és lyukacsos.

combszalag--csipkes.jpg combszalag-szaten.jpg combszalag-lyukacsos.jpg

Ha valamilyen elegánsabb alkalomra, rendezvényre, vagy fontosabb eseményre készülünk, nem kell lemondanunk kedvenc térd fölé érő ruhánkról: a csipkés combszalag diszkréten megbújik ruházatunk alatt, ha pedig ülésnél vagy lehajolásnál kivillan, akkor sem kell pironkodnunk. Fekete, bézs és ekrü változatban is megrendelheted.

Azok, akik nem rajonganak a csipkéért, de szeretnének valamilyen különleges megoldást, a szatén combszalagot ajánljuk – szintén elérhető feketében és bézsben is. Kicsit visszafogottabb, de ugyanolyan elegáns, magabiztosságot nyújtó darab, mint csipkéből készült társa.

Átlagos hétköznapokra, nyári városnézésekre, kisebb túrákhoz javasoljuk lyukacsos, vékony combszalagunkat. Remekül szellőzik, ugyanakkor biztosítja az elvárt kényelmet és diszkréciót, így a kedvenc kánikularuhánk alá is bátran felvehetjük.

Mindegyik combszalagban kétszer két szilikoncsík gondoskodik arról, hogy ne mozduljon el a szalag.

Amire érdemes figyelnünk

Mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott combszalagot, inkább mérjük le combunk körméretét – sokat számít a megfelelő méretezés, hiszen ezzel megelőzhetjük a bevágást és a csúszkálást. A két méret határán érdemes a kisebbet választani! 

 Továbbá ügyeljünk arra is, hogy a varrás sose essen a dörzsölődés felületére. Azzal is érdemes számolnunk, hogy ezek a termékek óhatatlanul kopnak, hiszen átveszik a bőrtől a dörzsölődést.

Már csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd és megrendeld a Neked tetsző darabokat, és élvezd a meleg nyári napokat kellemetlenségek nélkül!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között