Gabriella-teli-harisnya-header.png

Télen is szoknyában, mégsem dideregve!

A hideg időjárás miatt sokan félretesszük a csinosabb ruhákat, szoknyákat. Nem bízunk abban, hogy egy harisnyanadrág 0 fok környékén is elég melegséget adhat. Az alábbi téli harisnyák a hűvösebb napokon is megállják a helyüket, és - vastagságuknak köszönhetően - extrém tartósak. Így akár több télen át gazdagíthatják ruhatárunk. 

 

Arctic modellünket, - ahogy neve is árulkodik róla - már-már a sarkvidéki körülményekre tervezték. Az 500denes fonal azt jelöli, hogy igazán vastag harisnyáról beszélünk, hisz minél nagyobb a den szám, annál vastagabb a fonal. A harisnya belső fele olyan finom puha, akár egy polár pulcsié. Kirándulásokhoz, téli sportokoz aláöltözetnek is kíváló. Lábfej nélküli változatban és már XL-es méretben is kapható.

Gabriella-Cotton-teli-harisnyak.png

Cotton - 250den téli pamut harisnyanadrágok 

A pamut harisnyák híveinek a Cotton sorozatunkat ajánljuk, mely 4 színben és lábfej nélküli változatban is elérhető. Ezen modellek esetén a puha pamut fonalat egy kevés elasztánnal kötik együtt, hogy kellően kényelmes és rugalmas téli harisnyát kaphassunk.

 

Idei újdonságunk a természetes anyagok kedvelőinek a Warm up! sorozat. A viszkóz kivételes finomságot, melegséget és puhaságot nyújt! A Lycra 3D technológia pedig rugalmasságot, kényelmet biztosít, és segítségével elkerülhető a kitettebb részek – sarok, térd – megnyúlása. Ha tehát egy igazán meleg, pihe-puha viseletre vágyunk, akkor a Warm up! az ideális választás, mely sima és bordás változatban is kapható.

 

Gabriella-Microfibre-teli-harisnyak.png

A jól ismert mikrofibra egy, a selyemnél is vékonyabb szintetikus szál, az emberi hajszál vastagságának ötödét sem éri el. Finomságának köszönheti, hogy igen rugalmas harisnya köthető belőle. Kedvező ára és széles színpalettája miatt igen népszerű téli harisnya vásárlóink körében. Sötétzöld, sötétkék, bordó, piros egyaránt elérhető választékunkban, míg a 40denes mikrofibra változatból akár 20 féle szín is kapható.

Gabriella-Nano_Microfibre-teli-harisnyak.pngNano Microfibre - 60den téli harisnyanadrág

Zárásként egy másik újdonság. Bár vékonyabbnak tűnhet mint előbb említett modellünk, a selymes nanofiber fonal rendkívül sűrű szövési szerkezete fokozott hideg elleni védelmet nyújt. Melegségben tehát bátran felveszi a versenyt vastagabb társaival. Nagyon puha, finom, tökéletesen fedő harisnyanadrág, mely a Lycra 3D technológiának köszönhetően extrém rugalmas és különlegesen tartós.

 

 

Télen sem kell tehát lemondani a szoknyák, ruhák viseléséről! A különböző színekben kapható egyszínű, vastag harisnyák épp olyan izgalmas kiegészítővé válhatnak, mint mintás társaik. Az érzékenyebb bőrűek pedig választhatják a természetes alapanyagokból készült Cotton és Warm up! harisnyáinkat.

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között