Gabriella-teli-harisnya-header.png

Télen is szoknyában, mégsem dideregve!

A hideg időjárás miatt sokan félretesszük a csinosabb ruhákat, szoknyákat. Nem bízunk abban, hogy egy harisnyanadrág 0 fok környékén is elég melegséget adhat. Az alábbi téli harisnyák a hűvösebb napokon is megállják a helyüket, és - vastagságuknak köszönhetően (200-500 den közöttiek) - extrém tartósak. Így akár több télen át gazdagíthatják ruhatárunk. 

Élvezd a pamut puha érintését harisnyádon! - Cashmir

Bár a nevével ellentétben ez a harisnya nem kasmírszálból készült, azért kellemesen puha és meleg viseletet biztosít akár egész napra. A különleges, jackard mintának köszönhetően igazi téli harisnyáról van szó, amit akár farmerszoknyához és csizmához is felvehetsz.

cashmir.jpg cashmir-2.jpg

Warm up! - azaz melegedj fel 200 denes harisnyánkban

A természetes anyagok kedvelőinek nagy kedvence lehet a Warm up!. A viszkóz kivételes finomságot, melegséget és puhaságot nyújt! A Lycra 3D technológia pedig rugalmasságot, kényelmet biztosít, és segítségével elkerülhető a kitettebb részek – sarok, térd – megnyúlása. Ha tehát egy igazán meleg, pihe-puha viseletre vágyunk, akkor a Warm up! bordázott harisnyája az ideális választás.

Gabriellaharisnya_Warm_up_xs.png warmup.jpg

A téli harisnyákról sem hiányozhatnak az izgalmas minták - Mera

Az oldalt futó kettőskeresztek, illetve csillagok teszik igazán érdekessé Mera harisnyánkat. Mivel 200 denes, így rövidebb szoknyával is viselheted, nem fogsz benne fázni. Dobd fel a hűvös, szürke téli napokat ezzel a harisnyával!

 

mera-2.jpg mera.jpg

Szeretjük az oldalt mintás harisnyákat - Aura

Az Aura indákra emlékeztető, oldalt a lábszáron végigfutó mintája akár hűvös téli randikhoz is megfelelő választás lehet. Szintén 200 denes, így biztos, hogy nem fogsz benne fázni. Bokacsizmával javasoljuk, hogy a minta tökéletesen tudjon érvényesülni.

aura.jpg aura-2.jpg

Apró rombuszok a harisnyán - Flis

Távolról ugyan pöttyösnek tűnik, de ezen a harisnyán valójában apró, szürke rombuszok sorakoznak. Igazi elegáns, konzervatív minta, üzleti megjelenéshez, ügyféltalálkozókhoz is bátran felveheted, egy elegáns, egyszerű szürke vagy fekete ruhával.

flis.png flis-2.jpg

Télen sem kell tehát lemondani a szoknyák, ruhák viseléséről! A különböző színekben kapható egyszínű, vastag harisnyák épp olyan izgalmas kiegészítővé válhatnak, mint mintás társaik. Az érzékenyebb bőrűek pedig választhatják a természetes alapanyagokból készült Warm up! harisnyáinkat.

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között