Gabriella-alkalmi-harisnyanadrag-small.png

Az ünnepet mi teremtjük. Apró, pici részletekkel.

Szalagavatók, karácsony, szilveszter, bálok...a tél bővelkedik kivételes alkalmakban. Rajtunk múlik, hogy ünnepet tudunk-e varázsolni e pillanatokból. Többek között azzal, hogy megadjuk a módját! Összeszedtünk tehát 9+1 harisnyát, melyek méltó kiegészítői lehetnek egy különleges megjelenésnek.

Függően attól, hogy mennyire visszafogott vagy domináns a ruha, melyhez a harisnyát választjuk, más-más modell jöhet szóba. Egy egyszerű felsőt kiválóan feldob egy gazdag mintázatú harisnya, míg egy önmagában is nagyon szemet gyönyörködtető viselethez olyan harisnyát ajánlunk, mely anyagában különleges, vagy mintáját csak az "arra érdemesek" látják. Az alábbi felsorolás ezen rendező elv alapján született:

Gabriella_Flavia_harisnyanadrag.png Gabriella_Flora_harisnyanadrag.png Gabriella_Jasmine_harisnyanadrag.png

1. Flavia
Egy sima szoknyát és egy romantikus blúzt is alkalmi viseletté tudunk varázsolni az áttetsző alapon finom, mégis látványos virágmintákkal díszitett Flavia harisnyanadrággal. 

2. Flora
Azok számára, akik jobb szeretik, ha a dekor csak a harisnya oldalán fut végig, jó választás lehet Flora modellünk, melynek látványos virágmotívuma szinte vonzza a tekintetet. A stílus kedvelőinek érdemes megnézni még Fabien, Mabel és Suzan harisnyanadrágjainkat is.

3. Jasmine
Akik a boka feletti mintákkal rokonszenveznek ajánljuk Jasmine harisnyanadrágunkat stílusos jázmin virág díszítésével.

Gabriella_City_Vicky_harisnyanadrag-min.png Gabriella_Lurex_harisnyanadrag.png Gabriella_Sofia_harisnyanadrag.png

4. City Vicky
Akik inkább a modernebb mintákat kedvelik és elég bátrak is, City Vicky harisnyanadrágunkkal  látványosan fel tudják dobni ünnepi viseletüket. Mintája azt a hatást kelti, mintha egy szalag rögzítené térdharisnyánkat a combunkra.

5. Lurex
A Lurex harisnyanadrágokat egy, az anyagával kötött ezüstszál teszi igazán különlegessé. Látványos csillogása megosztó lehet, de egy dolog vitathatatlan: egy egyszerű ruhával és ezüst kiegészítőkkel igazi ünnepi viselet!

6. Sofia
Sofia a Vintage Beauty kollekciónk legkedveltebb darabja, mely alkalmi harisnyaként is megállja a helyét. Letisztult mintájával szolídnak látszik, mégis kacér. Egyik követőnk szerint: annak lehetősége, hogy a minta kivillanhat huncut magabiztosságot nyújt viselőjének.

Gabriella_Gloria_harisnyanadrag.png Gabriella_Gracya_harisnyanadrag.png Gabriella_Shadow_harisnyanadrag.png

7. Gloria
Gloria modellünk az egyik kedvenc harisnyanadrágunk, mely úgy mintás, hogy azt csupán a szívünknek legkedvesebbek láthatják, akiket valóban közel engedünk magunkhoz. Térd fölött apró, finom pöttyökkel kezdődik, majd egy gazdagon díszített, széles pántban végződik a minta, mintha csak egy igazán vonzó combfixet viselnénk.

8. Gracya
Akik számára a pöttyök is túlzásnak tűnnek egyszerű, mégis mutatós megoldás - az amúgy teljesen egyszínűnek tűnő - Gracya modellünk díszítése, mely a combrész felett egy harisnyatartó benyomását kelti. Egyedi és praktikus darab.

9. Calze Shadow
Ha már szóba jött a combfix, miért csak imitáljuk? Calze Shadow modellünk egy dekoratív csipkepántban végződő, egyszínű combfix harisnya, melyet harisnyatartó rögzít. Valódi különlegesség a kivételes alkalmakra.

Gabriella_Lila_gyerek_harisnyanadrag.png+ 1 Lila gyermek harisnya

Végül ne feledkezzünk meg a kis hercegnőkről sem! Szebbnél szebb gyerek harisnyáink között ők is megtalálhatják a kedvencüket!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között