Fejlc_Gabriellaharisnya_szembiztos.png

Harisnyák extrákkal a hét minden napjára

Vannak harisnyák melyeket alkalmakra hordunk, másokat szinte minden nap. Utóbbiaktól elvárjuk, hogy megbízhatóak legyenek vagy olyan előnyt nyújtsanak mely nap, mint nap fontos lehet. A Gabriella ezen szempontot szem előtt tartva tervezte újra hagyományos kollekcióját.


A QUALITA szembiztos harisnyanadrág kivételes rugalmasságát az innovatív LycraXtra Life fonalnak köszönheti, mely jelentősen növeli a harisnya tartósságát. A kifinomult, sűrű struktúrából adódóan rendkívül puha és bársonyos az érintése. Tökéletesen igazodik a test formájához, páratlan kényelmet nyújtva viselőjének. A QUALITA szembiztos harisnyák 3 színben, 20 DEN-esváltozatban kaphatók.

8044_Qualita_harisnyanadrg_107.jpg

SUPREME termékcsaládunkat exkluzív harisnyanadrágok alkotják különböző vastagságban. Mindenyikük duplán burkolt Lycra fonallal készült, így kivételesen rugalmasak és hosszabb élattartalommal bírnak. A lapos varrás és a szorítás nélküli derékpánt a legmagasabb kényelmet biztosítja, míg a dekoratív nadrágrész a vonzó külső magabiztosságát. A hűvösebb napokra a 40 denes változatot ajánljuk, mely testszínű és fekete színben kapható.

Gabriella-Supreme-harisnya-40den.jpeg

 

SPECIAL termékcsaládunk tagjai speciálisan kezelt fonal felhasználásával készültek, melyekbe kezelésük során koffeintartalmú mikrokapszulákat juttatnak. Viselésük során a testhő hatására a koffein felszabadul a mikrokapszulákból, behatol a bőrbe és kifejti jótékony hatását. A Special harisnyákkal tehát nap mint nap küzdhetünk a narancsbőr ellen idő- és energiaráfordítás nélkül. A témáról bővebben itt olvashat.
A 17 den-es Slimmer derék karcsúsító, has leszorító hatású, a 20 den-es Secret Shaper változat a pocakunk mellett a csípőnket, fenekünket is formálja. Az 50 den-es Comfort változat a hűvösebb napokra javasolt.

Comfort.jpg

Tehát a hétköznapokon hordott harisnyánk nem feltétlenül kell, hogy hétköznapi legyen! Egy kis extra mindenkinek jár. :-)

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között