This Girl - új őszi-téli harisnyakollekciónk

Harisnyából sosem elég - és még a hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondanunk a szebbnél szebb harisnyanadrágokról. Idei őszi kollekciónk ismét bővelkedik egyszerűbb és figyelemfelkeltőbb darabokban, így mindenki találhat ízlésének megfelelően harisnyát magának. Nem szaporítjuk a szót, böngésszetek és rendeljetek!

Seila - egyszerre vadító és romantikus

Ez a bordó alapon szívecskés harisnyanadrág garantáltan megdobogtatja a szíveket. Nem csak feltűnő színe, de a mintázat is tesz róla, hogy kitűnj a tömegből. Őszi délutáni programokhoz, de laza randevúkhoz is bátran felveheted! Fekete színállásban is rendelhető, ha jobban szereted a klasszikus megjelenést.

seila-3.jpg seila-2.jpg seila.jpg

Abril - szokatlan minta akár kevésbé bevállalósoknak is

Szürke-fekete, illetve zöld-fekete színállásban is rendelhető ez az egyedi mintájú harisnyanadrág. 60 denes, így télies hűvösben is felveheted, nem fogsz benne fázni. Az extravagáns zöld minta pedig a legszürkébb reggeleken is vonzani fogja a tekinteteket.

abril-3.jpg abril-2.jpg abril.jpg

Corina - halszálkaminta újragondolva

A halszálkaminta már-már megszokottnak mondható a harisnyanadrágokon, de ez a szürke alapon mintázott változat szerintünk kihagyhatatlan. Egyszerű, kényelmes, szinte bármihez felvehető, mégis van benne valami, amitől különleges látványt nyújt.

corina-3.jpg corina.jpg corina-2.jpg

Novia - szürke alapon pöttyös

Rózsaszín kiegészítőkkel igazán romantikus hatást kelt ez a melange alapon apró pöttyös harisnyanadrág. Minden kollekciónkban van legalább egy pöttyös harisnya, nem véletlenül. Hiszen a pöttyös minta örökzöld, ha szeretnénk, elegáns, ha szeretnénk, bohókás hatást kelt. Nagy méretben (5-ös) is elérhető ez a harisnyánk.

novia-3.jpg novia-2.jpg novia.jpg

Pilar - dögös hatás hűvösben is

A combfix hatású harisnyák ideális megoldást nyújthatnak olyan időszakokban, amikor a a hagyományos combfixben már fáznánk. Ha szeretnél egy késő őszi vagy téli randevúra csábítóan megjelenni, vagy egyszerűen csak szívesen hordasz combfixeket, akkor érdemes beszerezned Pilar nevű harisnyánkat.

pilar-3.jpg pilar-2.jpg pilar.jpg

Tonia - apró kockás minta

Nem csak pöttyös, de kockás mintát is találtok őszi harisnyakollekciónkban. Így aki véletlenül szeretne a pöttyös helyett valamilyen hasonlóan univerzális mintát, válassza nyugodtan Tonia nevű harisnyánkat. Gondoltunk a plus size, illetve hosszú lábú hölgyekre, 5-ös méretben is elérhető harisnyánk.

tonia-2.jpg tonia-3.jpg tonia.jpg

Briana - labirintus a harisnyanadrágon

Az egymásra fonódó vonalak némiképp labirintusra emlékeztetnek ezen a harisnyán. Egyszerű szabású ruhákhoz, ami kiemeli a harisnya mintáját, remek kiegészítő lehet. 5-ös méretben is elérhető!

briana-.jpg briana-2.jpg briana.jpg

Őszi-téli harisnyakollekciónk kivétel nélkül vastagabb kötésű harisnyákból áll, így az őszi, vagy enyhébb téli hidegben sem fogsz benne fázni. Még több mintás harisnyáért látogass el webshopunkba!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között