combfix-hatas-header.png

Combfix hatású harisnyák

A combfix örök darab - korábban itt írtunk róla. De mi van akkor, ha beköszönt a hideg idő, és mi nem szeretnénk lemondani a combfix visszafogott (vagy olykor kevésbé visszafogott) csábitó hatásáról? Webáruházunkban számtalan combfix hatású harisnyát találsz, amelyek kicsit vastagabb anyagból készültek, a combrészen pedig különféle izgalmas mintával láttuk el őket. Így megmarad az elegancia és a kivillanó combfix-hatás, ugyanakkor fázni sem fogunk a derékig érő harisnyanadrágokban.

Palo - az igazi téli harisnya

A norvég kötésre emlékeztető mintájú Palo 60 denes, így kimondottan hűvösebb időben is felveheted. Kötött pulcsival, ruhával igazi téli hangulatú megjelenést biztosít - ráadásul feketében és fehérben is elérhető.

palo.jpg palo-fehr.jpg  palo-fekete.jpg 

Rita - egyszerű és nagyszerű

A Rita csíkos mintájával olyan hatást kelt, mintha egy hosszú szárú zoknit vettünk volna fel a harisnya fölé. Remekül kombinálható vastag, kötött ruhákkal, de farmerszoknyával is. 

rita.jpg rita-modell.jpg  rita-szandal.jpg 

Valery - az exkluzív 

Mintha tényleg combfixet viselnénk, hozzá harisnyatartót - ez a Valery. Egyszerre csábító és elegáns, igazán rövid miniszoknyákhoz ideális választás.

valery.jpg valery-2.jpg valery-kep.jpg 

Fabia - mert innen sem hiányozhat a pöttyös!

Tudjuk, hogy a pöttyös az igazi, ezért a combfix hatású harisnyáink közül sem hagyhattuk ki ezt a típusú mintát. A Fabia szürke alapszínen feket pöttyeivel kicsit bohókás, laza megjelenést kölcsönöz viselőjének. Délutáni programokra, irodába bátran hordhatod!

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Fabia.jpeg Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-3.png  Gabriella-harisnya-Fabia-pottyos-2.png 

És a végére még néhány kimondottan elegáns darab...

Az Avril az ezüstszál tartalmú díszítésnek köszönhetően az időtlene eleganciát csempészi be megjelenésünkbe. Akár karácsonyi összejövetelekre is felveheted egy elegáns ruhával.

A Sofia szintén pöttyös, csak másképp, mint a Fabia: elegánsabb hatást kelt, és a pöttyök csak ki-kivillannak a szoknya alól.

A Rumba pedig aprómintás egészen a combközépig, ahol egy masniminta zárja le az apró pöttyözést. Igazán elegáns, ünnepi alkalmakhoz (is) illő választás.

Avril_blank.png  Sofia_kicsi.jpeg  Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Rumba.jpeg

A téli időszakban sem kell tehát lemondanunk az elegáns, exkluzív, olykor csábító érzésről, amit egy szép combfix viselése nyújt. Ha még nézelődnél, kattints tovább mintás harisnyáinkhoz! 

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között