Retro hullám a kiegészítők terén is!

Évek óta töretlen a sikere a retro divat irányzatnak, és úgy tűnik, hogy hosszú távon velünk is marad. Habár minden évben kicsit más és más a trend öltözködés terén, a retro minden évben visszaköszön különböző ruhadarabokban és kiegészítőkben. 

A Gabriella harisnyák tervezői csapata most egy különleges őszi - téli kollekcióval rukkolt elő, amely mesterien ötvözi a retro trendeket a mai ízlés világgal. 

Izgalmas minták, időtlen klasszikusok, csillámos szálak, figyelemfelkeltő részletek - ez a Gabriella harisnyák legújabb kollekciója.

Combfix hatás csíkokkal

A combfix hatás igazán trükkös dolog: általa a combfixek dögös megjelenését nem kell nélkülöznünk a hidegebb hónapokban sem. Rita harisnyánk úgy néz ki, mintha egy egyszerű fekete harisnyára felvettünk volna egy csíkos zoknit. De az összhatás ennél sokkalta jobb!

 
rita-szandal.jpg rita-modell.jpg rita.jpg

Szürke, ami nem unalmas

 Bizony, a szürke is lehet izgalmas, ha a megfelelő kiegészítőkkel párosítjuk. Azok, akik szeretik az egyszerű, minták nélküli harisnyanadrágokat, szeretni fogják Melange nevű darabunkat. Szinte bármihez felvehető, és mindig visszafogottan elegáns hatást kelt.

 

 

melange-2.jpg

Nem csak Valentin napra! 

 

A Juliett harisnya a lábujjaktól a combok közepéig klasszikus, mély feketével díszítik a lábat, a combon kacér szív mintával, harisnyakötőt utánozva. A harisnyanadrág felső része sima és kissé vékonyabb, mint az alsó, és az egészet egy vastagabb nadrág rész egészíti ki. Csinos, mégis különleges darab a mindennapokra is. .

 
juliet.jpg juliett.jpg juliet-2.jpg

Retro szívek

 

Retro kollekciónkból semi hiányozhatnak a szívecskék. Emily harisnyánk igazi jolly joker: ha épp nincs retro hangulatod, akkor is felveheted szinte bármivel. Garantált jókedvű mosolyt fog csalni mindenkinek az arcára, aki csak rápillant a harisnyádra. 

 
emily.jpg emily-3.jpg emily-2.jpg

Egy biztos: az ősz beköszöntével még több alkalmunk lesz harisnyát hordani. Már nincs olyan meleg, de még túl hideg sem ahhoz, hogy felvegyük csinos harisnyáinkat. Válogassatok mintás kollekciiónkból!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között