valentin-header.jpg

Erotikus harisnyák Valentin-napra

Közeleg Valentin-nap, a szerelem ünnepe. Ilyenkor minden párkapcsolatban élő hölgy a legjobb formáját szeretné mutatni, ezért összeválogattuk harisnyáink közül azokat, amelyeket szerintünk érdemes lenne kivenni a szekrényből. Ízlésednek megfelelően találsz nálunk visszafogottabb  és egészen erotikus harisnyákat is - nézz körül nálunk!

Az ideális Valentin-napi ajándék: különleges harisnya vagy fehérneműszett

A hölgyek általában szeretik az ízléses, jó minőségű harisnyát, így ha férfiként azon gondolkodunk, mi lenne az ideális ajándék, érdemes szétnézni kínálatunkban – nem csak Valentin-napi kollekciónkban, de a mintás harisnyák vagy a fehérneműk között is válogathatsz.  

Fordítva is igaz az ajándékra vonatkozó javaslat: a férfiak szintén kedvelik a csábító harisnyákat, fehérneműket. Nőként nem csak magunkat, de párunkat is megajándékozhatjuk egy különleges darabbal.

Szemezgess a Gabriella Valentin-napi harisnya-kollekciójából!

Juliett szívecskés combfixmintás 60 den harisnyanadrág – fázósaknak, vagy esetleg egy romantikus Valentin-napi sétához ajánljuk ezt a téli microfibra harisnyanadrágot (60 den). A combrészen elhelyezkedő szívminta és a combfixet imitáló mintázat lehetővé teszi, hogy téli hidegben is vonzóak maradjunk. Lapos sarkú bokacsizmával vagy magassarkú körömcipővel is viselhetjük, illetve rövid szoknyával, hogy érvényesüljön a harisnya mintázata.

juliett.jpg juliet.jpg

 

 

Emily szívecskés harisnyanadrág – All you need is love! Emily harisnyanadrágunk a bájos szívecskékkel nem csak Valentin napkor, de bármikor felvehető, ha szeretnénk romantikus hangulatba kerülni. A helyes kis szívecskék bearanyozzák a napodat - és azét is, aki ránéz a harisnyádra!

Gabriella_Emily_harisnyanadrgok.png emily.jpg

 

Combfix – az örök csábító

A combfix harisnyát általában különleges alkalommal vesszük elő – ilyen a Valentin-nap is. Webshopunkban számtalan combfix közül lehet válogatni, közülük hoztunk néhány kimondottan alkalmi darabot.

in love Calze Loretta combfix 20den – ártatlan csábítás fehér csipkével és virágmintával. A széles csipke és a szilikoncsík garantálja a kényelmet, és azt, hogy a harisnya ne csúszkáljon. Ezt a vékony harisnyát pezsgőszínben és fehérben is megrendelheted. Világos, pasztellszínű ruhákhoz vagy fehérneműhöz illik a legjobban.

 
loretta.jpg loretta-blog.jpg

 

 

Csipkés combfix 8den – mindössze 8 den ez a combfix, tehát igazán vékony, exkluzív viselet. Szilikon csík biztosítja, hogy ne csúszkáljon, a szoknya alól ki-kivillanó csipkerész pedig vonzalmat kelt.

8-den.jpg 8-den-2.jpg

 

Kabarette 153 nagylyukú necc combfix – extravagánsaknak, vagy egy kicsit szokatlanabbra vágyóknak remek választás. A harisnyát a combrészen található csipke teszi még vonzóbbá. Téli hidegben nem annyira praktikus viselet, de otthon, a négy fal között, vagy később, a tavaszi-nyári szezonban újra elővehetjük a szekrényből.

 
kabarette-nagylyuku.jpg kabarette-153.jpg

 

És egy kis különlegesség a végére

A combfix és a harisnyakötő általában kéz a kézben járnak, bár ma már a combfixek többnyire szilikonbetéttel vannak ellátva, így nem csúszkálnak. A harisnyakötő ezért inkább dekorációként funkcionál, szűk ruházat alatt nem mindig mutat előnyösen. Webáruházunkban azonban találsz olyan harisnyát, amit kombináltunk a harisnyakötővel. Előnye, hogy sokkal könnyebben felvehető, nem szükséges a combfixet és a harisnyatartó pántjait külön-külön összekapcsolgatni. Attól sem kell tartanunk, hogy véletlenül kikapcsol az egyik pánt. Mint egy „sima” harisnyanadrágot, úgy vesszük fel, és akár egész nap a helyén marad, állandó kényelmes viseletet biztosítva. 

erotica-strip-valentin.jpg

 

EROTICA STRIP PANTY

erotica-piros-valentin.jpg

 

EROTICA STRIP PANTY NECC

erotica-valentin.jpg

 

EROTICA STRIP PANTY NECC

 

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között