Viselj karácsonykor is harisnyát - mutatjuk, hogyan!

Kis túlzással a karácsony a harisnyák ünnepe is. Hiszen ebben az időszakban azok is sokszor felvesznek harisnyát, akik a hideg vagy egyéb kényelmi okok miatt inkább mellőzik ezt a ruhadarabot. Ilyenkor zajlanak a karácsonyi vacsorák, családi, baráti és munkahelyi találkozók is, amikor mindannyian az elegáns, csinos megjelenésre törekszünk. A karácsonyi három nap után pedig következik a szilveszteri buli, amikor a dögösebb változatok kerülnek elő a szekrényből. Ezért hoztunk néhány outfit-inspirációt, hogy mit viselj - természetesen a harisnya sosem hiányozhat az összeállításokból!

Karácsonyi ünnepség a munkatársakkal

A legtöbb munkahelyen ebben az időszakban zajlanak le a céges bulik, vacsorák, ahol kiereszthetjük az egész év fáradalmait - nem mellesleg pedig megvillanthatod a legújabb szoknyádat egy szuper harisnyával. Ha ragaszkodsz a vastagabb harisnyákhoz, nem kell aggódnod: 60 denes téli harisnyáink bővelkednek szebbnél szebb mintákban, ezekből hoztunk néhány ötletet. A szürke alapon pöttyös Fabiát a bohókás szettek kedvelőinek, a dögös Rosaliát azoknak, akik szeretnék elkápráztatni a munkatársaikat, az elegáns Monicát pedig mindenkinek ajánljuk, aki a klasszikus megjelenést részesíti előnyben.

fabia.jpg rosalia-1.jpg monica.jpg

Karácsonyozás a családdal

Mi mást viselhetnénk otthon, vagy családlátogatóban, mint karácsonyi mintás harisnyanadrágot vagy bokafixet? Hoztunk azért egy inspirációt azoknak is, akik nem rajonganak a karácsonyi mintákért, legalábbis nem akarják azt a harisnyájukon viselni.

Mivel a pöttyös minta örök, miért ne viselhetnéd karácsonykor? Egyszerű és klasszikus minta, szinte bármivel felveheted, a bájos összhatás a Puntina harisnyával garantált. Ha pedig a kényelmet részesíted előnyben, szürke Melange harisnyánk lesz az ideális választás: komfortos, meleg harisnya, szuperül lehet benne karácsonyfát díszíteni vagy a földön társasozni.

12.25.jpg gabriella_karacsony.jpg
puntina-fekvo.jpg melange-2.jpg

Irány a szilveszteri parti!

Ha Te azok közé tartozol. akik szeretik az óév búcsúztatását buli keretében megünnepelni, akkor hoztunk számodra néhány ötletet, mit vegyél fel a partira! A halszálkamintás Temi a visszafogottabb szettek kedvelőinek választása lehet. A színes pöttyös Joy a színes szetteket előnyben részesítő, bohókás lányoknak nagyon jól áll. A Cosmos pedig kissé titokzatos mintájával a dögösebb irányba elmozdulni vágyók kedvence lehet, bőrszerkóval például biztosan vonzani fogja a tekinteteket!

temi.jpg joy-unnepi.jpg cosmos-3.jpg

A fentieken kívül bőven van még választási lehetőség mintás harisnyáink között, kattintsatok át webshopunkba, és böngésszetek! 

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között