Gabriella-nyari-harisnya.jpg

5+1 helyzet, amikor nyáron is hasznos a harisnya

Beköszöntött a nyár, már a 30 fokot is eléri a hőmérő higanyszála. Ilyenkor semmiképpen se hordjunk harisnyát :-)! Azonban a nyár sem csupán nyaralásból áll. Összegyűjtöttük azokat a helyzeteket, amikor a legkedvesebb évszakunk során is érdemes a harisnya viselését megfontolni.  

1. Légkondicionált helyiségben dolgozunk

Van, aki légkondicionált irodában, vagy hűtött helyiségben dolgozik. Merthogy nyáron sem mindig vagyunk szabadságon, sajnos. A kinti kánikula miatt nyári ruhában és szandálban érkező hölgyek pedig sokszor szembesülnek azzal, hogy átfagyoskodják a napot az asztal mögött. A problémára megoldást nyújtanak nyári harisnyáink, amelyek kifejezetten vékonyak, 10-15 denesek. Nemcsak leheletvékonyak, de az ún. meztelen hatás is jellemző rájuk, azaz mini, vagy felsliccelt szoknyában sem bukkan ki a nadrágerősítés (kivéve a Classic 15 denes harisnyánkat).

exclusive.png  exclusive-2.jpg  classic.png

2. Sápadt bőr, esetleg bőrhibák elfedése

Különösen nyár elején fordulhat elő, hogy még „színtelen” a lábunk, és sajnos bármennyire is egészségtelen a napozás, a szépen lebarnult láb sokkal vonzóbb, mint a sápadt. Nem beszélve arról, hogy csupán kevés nőnek adatik meg az a szerencse, hogy tökéletes a bőre. Látszanak az ereink, egy-egy szőrszál, ami kimaradt az utolsó szőrtelenítésből, valakinél térd körül ráncok, másoknál esetleg narancsbőr mutatkozik. Harisnyával mindezek elfedhetők, és egységes felületet tudunk lábunknak varázsolni. 
Matt Effect harisnyák szinte észrevehetetlenek - hisz nem fénylenek -, így természetes hatást kölcsönöznek lábunknak. A megfelelő színárnyalat kiválasztását illetően pedig mindenki megtalálhatja a saját bőrszínéhez leginkább passzolót, hiszen a Gabriella harisnyák között 6 féle testszín létezik.

Gabriella-Matt-effect-harisnya.jpg dita.png dita-2.jpg

3. Alakformálás, kompressziós hatás

Miért pont nyáron ne mutassuk a legjobb formánkat? Hiszen épp ekkor hordunk olyan ruhákat, amik kevésbé takarnak bennünket. Plus Size harisnyáink már léteznek vékonyabb, 15 den-es változatban is. Ez utóbbi speciálisan rugalmas nadrágrésszel rendelkezik, így a deréknál nem vág be. Emellett a combrész is úgy került kialakításra, hogy megelőzze az esetleges kidörzsölődést. 
Push-up harisnyáink mindemellett finoman megemelik a feneket, hogy az formásabbnak hasson. 
Ha pedig visszérprobléma lehetősége is fennáll, akkor a Relax harisnyákban érdemes gondolkozni. Ezen láb- és csípőformáló harisnyanadrágok különleges kötése a láb alsó részénél a legszorosabb és felfelé fokozatosan gyengül. Így ötvöződnek a kompressziós és az alakformáló harisnyák előnyei. Nem csupán slankít, de a jobb vérkeringés támogatásával a narancsbőr megelőzését is segítheti. Alakformáló harisnyáinkról itt írtunk bővebben.

xenia.png Medica_push_up_20.jpg relax-kompresszios-harisnya.jpg

4. Új, vagy olyan cipő mely hajlamos feltörni a lábat

Valószínűleg mindenki tapasztalta már, hogy az újonnan vásárolt lábbeli feltörte a lábát. A harisnya a vízhólyagok, dörzsölődések kialakulásától is megóvhat bennünket. Ha szívesen hordunk nadrágot, akkor gondolkozhatunk bokafixekben is, melyek választéka az egyszerű, testszínű változatoktól a dekoratívabbakig terjed. De azok is elbúcsúzhatnak a feltört láb okozta kellemetlenségektől, akik az új szandáljukkal küszködnek. Hisz léteznek olyan nyári, vékony harisnyák, melyeknél a lábfejet orr-rész nélkül alakították ki, így ideális viselet nyitott orrú cipőkhöz, szandálokhoz is.

8969_Stars_bokafix_bez_006.jpg 8962_GIGI_pttys_bokafix_pink_003.jpg  velia.png

5. Figyelemfelkeltés

Alkattól függően léteznek olyan szerencsés hölgyek is, akik kifejezetten a lábukra szeretnék felhívni a figyelmet. Bármely évszakról legyen szó, ezt a hatást leginkább egy jól megválasztott harisnyával tudjuk elérni. Vannak napok, amikor épp ERRE van szükségünk! Legyen szó első randiról, évfordulóról, ünnepről, vagy csak arról, hogy így ébredtünk fel.

Kínálatunkban többféle, kifejezetten nyári viselésre alkalmas, ugyanakkor figyelemfelkeltő harisnyát találsz. Ilyenek például a combfixek, amelyek a meleg nyáresti randevúk elmaradhatatlan kiegészítői lehetnek. A neccharisnyák egyszerre dögös és lázadó megjelenést kölcsönöznek, attól függően, milyen kiegészítővel viseljük. Hűvösebb nyári napokon pedig a mintás harisnyák dobhatják fel a borongós hangulatot: a pöttyös például sosem megy ki a divatból.

calze-kabarette-2.jpg kabarette-neccharisnya.jpg nana-elszort-pottyos-harisnyanadrag.jpg


+ 1. Amikor kötelező! 

A nyár az esküvők szezonja. Rosie Hopegood, a Sunday Mirror Magazin egy, az esküvői etikettről megjelent cikkében pedig ezt írja: „You must wear tights, even if it is a summer wedding.” Azaz esküvőre kötelező a harisnya, még nyáron is. 

isabelle.jpg caroline.jpg katherine.jpg

De ez a téma már egy másik cikkünk tárgya!

Ha tehát a fenti helyzetek valamelyike ismerős, akkor harisnyára fel! Persze csak akkor, ha épp nem 35 fokban nyaralunk egy kellemes tengerparton.

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között