Gabriella-nyari-harisnya.jpg

5+1 helyzet, amikor nyáron is hasznos a harisnya

Nyaralunk, strandolunk, 35 fok van. Ilyenkor semmiképpen se hordjunk harisnyát :-)! Azonban a nyár sem csupán ilyen pillanatokból áll. Összegyűjtöttük azokat a helyzeteket, amikor a legkedvesebb évszakunk során is érdemes a harisnya viselését megfontolni.  

Gabriella-meztelen-hatasu-harisnya.jpg1. Légkondicionált helyiség

Van, aki légkondicionált irodában, vagy hűtött helyiségben dolgozik. Merthogy nyáron sem mindig vagyunk szabadságon. Sajnos. 
Nos, számukra bizonyára zavaró, hogy jellemzően nem lehet egyénileg szabályozni a hűtőberendezéseket, és mivel a hideg lefelé száll alulról felfázhatunk. 
A jó hír, hogy léteznek kifejezetten nyári, 10-15 denes harisnyák. A nyári harisnyákat a lehelet vékony kivitel mellett az ún. meztelen hatás is jellemzi, azaz mini, vagy felsliccelt szoknyában sem bukkan ki a nadrágerősítés, merthogy nincs nekik.

Gabriella-Matt-effect-harisnya.jpg


2. Sápadt bőr, esetleg bőrhibák

Különösen nyár elején fordulhat elő, hogy még „színtelen” a lábunk, és sajnos bármennyire is egészségtelen a napozás, a szépen lebarnult láb sokkal vonzóbb, mint a sápadt. Nem beszélve arról, hogy csupán kevés nőnek adatik meg az a szerencse, hogy tökéletes a bőre. Látszanak az ereink, egy-egy szőrszál, ami kimaradt az utolsó szőrtelenítésből, valakinél térd körül ráncok, másoknál esetleg narancsbőr mutatkozik. Harisnyával mindezek elfedhetők, és egységes felületet tudunk lábunknak varázsolni. 
Matt Effect harisnyák szinte észrevehetetlenek - hisz nem fénylenek -, így természetes hatást kölcsönöznek lábunknak. A megfelelő színárnyalat kiválasztását illetően pedig mindenki megtalálhatja a saját bőrszínéhez leginkább passzolót, hiszen a Gabriella harisnyák között 6 féle testszín létezik.

Gabriella-Pushup-harisnya.jpg3. Alakformálás, kompressziós hatás

Miért pont nyáron ne mutassuk a legjobb formánkat? Hiszen pont ekkor hordunk olyan ruhákat, amik kevésbé takarnak! Plus Size harisnyáink már léteznek vékonyabb, 15 den-es változatban is és van köztük olyan, mely speciálisan rugalmas nadrágrésszel rendelkezik, így a deréknál nem vág be. Emellett a combrész is úgy került kialakításra, hogy megelőzze az esetleges kidörzsölődést. 
Push-up harisnyáink mindemellett finoman megemelik a feneket, hogy az formásabbnak hasson. 
Ha pedig visszérprobléma lehetősége is fenn áll, akkor a Relax harisnyákban érdemes gondolkozni. Ezen láb- és csípőformáló harisnyanadrágok különleges kötése a láb alsó részénél a legszorosabb és felfelé fokozatosan gyengül. Így ötvöződnek a kompressziós és az alakformáló harisnyák előnyei. Nem csupán slankít, de a jobb vérkeringés támogatásával a narancsbőr megelőzését is segítheti.

Gabriella-orr-resz-nelkuli-harisnya.png4. Új, vagy olyan cipő mely hajlamos feltörni a lábat

Tapasztalatunk szerint majd minden balerina cipő feltöri a lábat! Pedig harisnyával hordva amúgy csinos és kényelmes viselet is lehetne. Ha szívesen hordunk nadrágot, akkor gondolkozhatunk bokafixekben is, melyek választéka az egyszerű, tesztszínű változatoktól a dekoratívabb kivitelekig terjed.
De azok is elbúcsúzhatnak a feltört láb élményektől, akik az új szandáljukkal küszködnek. Hisz léteznek olyan nyári, vékony harisnyák, melyek lábfej kialakítása orr rész nélküli, így ideális viselet nyitott orrú cipőkhöz, szandálokhoz is.

Gabriella-Gini-pottyos-harisnya.png5. Figyelemfelkeltés

Alkattól függően léteznek olyan szerencsés hölgyek is, akik kifejezetten a lábukra szeretnék felhívni a figyelmet. Bármely évszakról legyen szó, ezt a hatást leginkább egy jól megválasztott harisnyával tudjuk elérni!
Merthogy vannak napok, amikor ERRE van szükségünk! Legyen szó első randiról, évfordulóról, ünnepről, vagy csak arról, hogy így ébredtünk fel.
A figyelemfelkeltés három legjobb módja: 1. különleges anyagú harisnyát választunk, mint például a necc, vagy a magas fényű Gold Line harisnyák; 2. szokatlan, bátor szín mellett döntünk – persze azért menjen a ruhánkhoz; 3. izgalmas mintára voksolunk. Mintás harisnyáink közül a klasszikus stílustól a formabontóbb designig, mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.


+ 1. Amikor kötelező! 

A nyár az esküvők szezonja. Rosie Hopegood, a Sunday Mirror Magazin egy, az esküvői etikettről megjelent cikkében pedig ezt írja: „You must wear tights, even if it is a summer wedding.” Azaz esküvőre kötelező a harisnya, még nyáron is. 

De ez a téma már egy másik cikkünk tárgya!

Ha tehát a fenti helyzetek valamelyike ismerős, akkor harisnyára fel! Persze csak akkor, ha épp nem 35 fokban nyaralunk.

Viber

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között