alakformalo-header.jpg

Alakformáló harisnya – a titkos összetevő

Az alakformáló harisnyák olyanok, mint a titkos összetevők a receptekben: senki sem tudja, valójában mi az, de az összkép csodálatos lesz tőle. Ha szeretnél igazán karcsú megjelenést, az alakformáló harisnyák segítségedre lesznek.

Fontos, hogy jól válaszd ki az alakformáló harisnyát!

A minőség – mint általában – az alakformáló harisnyáknál is sokat számít. Ha nem figyelünk oda a méret- és az anyagválasztásnál, a harisnya csúszkálni kezd, vagy egyszerűen nem érezzük magunkat jól benne.

Anyag

Alakformáló harisnyáink mindegyike legalább 15%-ban tartalmaz Lycra elasztikus fonalat: ez egy nagyon rugalmas szál, ami könnyen nyúlik meg akár a hétszeresére és alakul vissza eredeti méretére. Így ha ilyen anyagból készült harisnyát választasz, biztos lehetsz benne, hogy sokáig használhatod különösebb deformálódás nélkül. Bizonyos harisnyáink pedig egyéb különleges összetevőket is tartalmaznak, mint az aloe vera kivonat, ami ápolja a bőrt. Vannak olyan termékeink is, amelyek mikrokapszulákban koffeint tartalmaznak, amik a bőrön keresztül kifejtve hatásukat a narancsbőr csökkenését segítik.

Méret

Légy őszinte magaddal, amikor a méretről van szó. Ha kisebb méretű alakformáló harisnyát választasz, mint amit a mérettáblázat mutat, akkor könnyen előfordulhat, hogy csúszkálni kezd rajtad, és előnytelenül gyűri össze a bőrt, ami összességében még rosszabb hatást kelt.

Egyéb hasznos tanácsok a viseléshez:

  • teljesen száraz bőrre húzd fel az alakformáló harisnyát,
  • nyugodt körülmények között vedd fel, igazgasd el, hogy hibátlanul illeszkedjen a testedhez.

Szemezgess webáruházunk választékából!

Special Secret Shaper Puntina (20 den): apró pöttyös alakformáló harisnya, a hasat, combot és a csípőt formálja. Duplán burkolt Lycra fonalból készült, és ez a harisnya tartalmazza a fentebb említett koffeintartalmú mikrokapszulákat. Ráadásul XL-es méretben is kapható.

puntina-harisnya.jpg
push-up-harisnya.jpg

Push-up 40den alakformáló harisnya: ez a termék speciálisan megerősített nadrágrésszel rendelkezik, kerekebb feneket, laposabb hasat és formás csípőt biztosít viselője számára. Aloe vera kivonatot tartalmaz, bézs, grafitszürke, fekete vagy semleges színűt is rendelhetsz belőle.

High Shaper koffeines 20den alakformáló harisnya: ez egy kifejezetten magas derekú harisnyanadrág, ami a mell alatti részt és a hasat, derekat formálja. Szilikonpánttal láttuk el a minél jobb tapadásért. Koffeint tartalmaz, és XL-es méretben is kapható.

high-shaper-harisnya.jpg

A kismamákról sem feledkeztünk meg

Gyermekváráskor bár testünk megváltozik, a csinos megjelenésnek nem kell búcsút mondanunk. Várandós alakformáló harisnyáink egyszerre kényelmesek és elegáns viseletnek számítanak.

mamma-kismama-harisnya.jpg

MEGNÉZEM

mamma-100den-harisnya.jpg

MEGNÉZEM

Ülőmunkát végzel, vagy sokat állsz egy helyben?

Vannak olyan munkakörök, amelyek fokozott igénybevételnek teszik ki a lábunkat. Kompressziós harisnyáink között találsz olyat, amelynek különleges kötése lehetővé teszi a vérerek kitágulását azáltal, hogy a lábszáron felfelé haladva egyre gyengül a kötése. Így elkerülhetjük a megdagadt, esetleg visszeres láb kellemetlen érzését és látványát is.  20 és 40 den vastagságú harisnyát is kínálunk, az időjárásnak megfelelően választhatsz közülük, illetve nagyobb, XL-es méretben is kaphatók.

 relax-kompresszios-harisnya.jpg   relax-kompresszios-harisnya-xl.jpg

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között