Tavaszi harisnyák a hétköznapokra

A jó idő beköszöntével a harisnyanadrágok is előkerülnek a fiókból. Ma már rengetegféle minta közül lehet válogatni, azonban a minőség, illetve a tartósság (ne szakadjon könnyen, vagy ne szaladjon fel a szem) mindig kiemelt szempont a választásnál. A Gabriella harisnyáknál természetesen alapvető a magas minőségű alapanyagok használata. Érdemes tudnod, hogy mintás harisnyáinkon nadrágerősítés sincs, így bátran hordhatod miniszoknyával vagy ruhával harisnyáinkat, sosem lesz olyan érzésed, hogy túl rövidet vettél fel. Tavaszi harisnyáink 20 denes vastagságban készülnek, de a speciális varrásnak köszönhetően nem szakadnak könnyen.

Nézzük, mivel dobhatod fel a tavaszi ruhatáradat!

Livia hálómintás harisnyanadrág

Livia harisnyánk egy kicsit emlékeztet a neccharisnyákra, de azoknak egy egészen diszkrét változata ez a hálómintás harisnya. Esti randevúkra vagy szombat délutáni programokra sportos kiegészítőkkel egyaránt remek választás!

Picola pöttyös háromszögmintás harisnyanadrág

A pöttyös mintával sosem lehet tévedni,a  háromszög mintában elrendezett pöttyök egy kis csavart képeznek az egyébként diszkrét mintában.

      
 

Silvi kis háromszöges harisnyanadrág

Apró háromszög mintájú Silvi harisnyánk tökéletes kiegészítője lehet az elegáns és sportos stílusnak is.    

  

 

Margo pöttyös rombuszmintás harisnyanadrág

A pöttyös mintával sosem lehet tévedni, a rombuszmintában elrendezett pöttyök egy kis csavart képeznek az egyébként diszkrét mintában.

   

Lovica lábszáron szívecskés harisnyanadrág

Lovica harisnyánk nőies mintájával tökéletes kiegészítője lehet minden divatot szerető hölgynek. A lábszár külső oldalát díszítő apró szívecskék optikailag karcsúsítják a lábat.

      

Revel csíkos harisnyanadrág

Ha szereted a rendhagyó mintákat, akkor a Revel lesz a Te harisnyád! A különleges csíkoknak köszönhetően igen feltűnő lehetsz ezzel a harisnyával. Egyszerű ruhával és kiegészítőkkel javasoljuk, hogy igazán tudjon érvényesülni a minta.

       

Tavaszi kollekciónk bővelkedik izgalmas mintákban, de ha szeretnél körülnézni webáruházunkban, ide kattintva megteheted!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között