Retro hullám a kiegészítők terén is!

Évek óta töretlen a sikere a retro divat irányzatnak, és úgy tűnik, hogy hosszú távon velünk is marad. Habár minden évben kicsit más és más a trend öltözködés terén, a retro minden évben visszaköszön különböző ruhadarabokban és kiegészítőkben. 

A Gabriella harisnyák tervezői csapata most egy különleges őszi - téli kollekcióval rukkolt elő, amely mesterien ötvözi a retro trendeket a mai ízlés világgal. 

Izgalmas minták, időtlen klasszikusok, csillámos szálak, figyelemfelkeltő részletek - ez a Gabriella harisnyák legújabb kollekciója.

MEGNÉZEM


A tyúklábminta visszatérése és hódítása

 

A tyúklábmintát a 60-as években Chanel hozta be és azóta is, mint egy bumeráng, úgy tér vissza rendszeresen a divatba, ezért nem hiányozhatott a Gabriella harisnyák új kollekciójából sem. 

Lotta harisnyánk elöl divatos tyúklábmintával díszíti a lábakat, hátul fekete, klasszikus feketével borítja be őket, és ez még nem minden - a külső oldalon, a lábfejtől a combig vékony piros csík fut végig. Egyszerű, fekete vagy fehér ruhákhoz ajánljuk őket egy igazán trendi és elegáns megjelenésért.

 
Gabriella_Lotta_harisnya Gabriella_Lotta_harisnya Gabriella_Lotta_harisnya


Csíkok, vonalak, geometriai minták

 

Maya és Melody elnevezésű harisnyáink geometriai mintáikkal visszafogott, mégis különleges hatást keltenek. Ez az eredeti dizájn minden bizonnyal felkelti a figyelmet, így a harisnyanadrág nem kiegészítő, hanem a stílus legkifejezőbb elemévé válik. 

Maya apró vonalakkal, Melody harisnyanadrágunk pedig a lábfejtől a combokig apró vonalak jellegzetes, geometrikus mintájával díszíti a lábakat. Időtlen fekete és szuperdivatos, szürke színű árnyalata tökéletesen kiegészíti a hideg napok minden ruháját, stílust, eleganciát és egyedi karaktert kölcsönöz.

 
Gabriella_Maya_harisnya Gabriella_Maya_harisnya Gabriella_Melody_harisnya


Nem csak Valentin napra! 

 

A Juliett harisnya a lábujjaktól a combok közepéig klasszikus, mély feketével díszítik a lábat, a combon kacér szív mintával, harisnyakötőt utánozva. A harisnyanadrág felső része sima és kissé vékonyabb, mint az alsó, és az egészet egy vastagabb nadrág rész egészíti ki. Csinos, mégis különleges darab a mindennapokra is. 

Combfixmintás termékeink között még megtalálható a Sonya névre keresztelt lurex betétes termékünk is - egyszerű, mégis stílusos mintával, modern ruhadarabokhoz.

 
Gabriella_Sonya_harisnya Gabriella_Sonya_harisnya Gabriella_Juliett_harisnya

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között