Mintás harisnya minden mennyiségben

Pöttyök, csíkok, formák

Rengeteg minden szólhat harisnyanadrág viselése mellett. Praktikus szempont lehet az, hogy egy jól megválasztott, jó minőségű, megfelelő vastagságú darab egységessé teszi a bőrszínt és mattít vagy enyhe fényének köszönhetően lágy ragyogást ad a lábaknak. Esztétikai szempontból pedig ruhákhoz, szoknyákhoz remek választás felhúzni egy színben passzoló darabot, ami kiemeli a láb formáját vagy akár alakformáló hatással is bír.

Ami a választékot illeti, a különböző jellemzőkkel bíró harisnyák elképesztően változatos képet mutatnak. Az egyes modellek nem csak vastagságban, hanem színben és mintában is különböznek egymástól. 

A mintás harisnya nők ezreinek kedvenc kiegészítője a mindennapokban. Ennek egyszerű a magyarázata: ezek a harisnyanadrágok nem egyszerűen csak szépek, hanem különlegesek is, melyek tökéletessé teszik az öltözéket. A mintás harisnya kínálatban szereplő termékek olyan sokfélék, hogy szinte nincs is olyan elképzelés, amit ne tudnának valóra váltani. Nem számít, hogy a pöttyös, a csíkos, a geometrikus, a párduc mintás vagy a tyúkláb-mintás változatokra van-e szükség, hiszen mindegyik elérhető.

Egy gondosan kiválasztott mintás harisnya viselése abban az esetben is remek választásnak bizonyul, ha az egyszerű jellemzőkkel bíró, hétköznapi öltözéket szeretnénk egy kicsit izgalmasabbá, különlegesebbé tenni. A kínálatban fellelhető termékek nem csak a külső stílusjegyekben, hanem minőségben is meg tudják ütni az elvárt szintet, így azok hosszú éveken keresztül is élvezetes használatot tesznek lehetővé.

A Gabriella harisnya kínálatában rengeteg változatos mintát és színt találhatsz.

Egy kis ízelítő a sok variációból:

 

caty_thumbnail.png  savia_thumbnail.png axel_thumbnail.png

 

Nézd meg a teljes pöttyös kínálatunkat vagy keresgélj a mintás harisnyáink között!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között