A klasszikus harisnyák új generációja

Egy harisnyának mindig megbízhatónak kell lennie, különösen azon daraboknak, melyeket gyakorta viselünk. A Gabriella ezen szempontot szem előtt tartva tervezte újra hagyományos kollekcióját.   

Sok nő vonakodik vékony harisnyát hordani, mert félnek, hogy lábaik túl fényesnek fognak hatni. A "MATT EFFECT" harisnyákban a csillogást a minimumra csökkentettük, így a lábak természetesebbnek, simábbnak és karcsúbbnak hatnak. Mintha nem is hordanánk harisnyát. "MATT EFFECT" harisnyanadrágjainkat 10 és 15 DEN-es változatban, 3 színben kínáljuk DONA és DITA néven.

8076_Dita_MATT_harisnya_713.jpg

 

A csípő fazonú HIPSTER EXCLUSIVE harisnyanadrág a csípő részen csipke díszítéssel, Lycra fonalból készült, mely szilikon rögzítésével lágyan simul a női csípőre. A nadrág- és orrerősítések elhagyásával egy igazán elegáns harisnyát alkottunk. Nem csak gyönyörű, de kellemes viselet is! Testszínű és fekete színben is kapható.

8382_Hipster_exclusive_harisnyanadrg_630.jpg

 

A QUALITA szembiztos harisnyanadrág kivételes rugalmasságát az innovatív LycraXtra Life fonalnak köszönheti, mely jelentősen növeli a termék tartósságát. A kifinomult, sűrű struktúrából adódóan rendkívül puha és bársonyos az érintése. Tökéletesen igazodik a test formájához, páratlan kényelmet nyújtva viselőjének. A QUALITA szembiztos harisnyák 3 színben, 20 DEN-esváltozatban kaphatóak.

8044_Qualita_harisnyanadrg_107.jpg

Viber

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között