A klasszikus harisnyák új generációja

Egy harisnyának mindig megbízhatónak kell lennie, különösen azon daraboknak, melyeket gyakorta viselünk. Cikkünkben ezúttal olyan harisnyákat hoztunk, amelyek egyszerűségüknél fogva szinte bármilyen alkalomhoz és öltözékhez passzolnak. Lássuk hát!

Matt hatású harisnyanadrágok

Sok nő vonakodik vékony harisnyát hordani, mert félnek, hogy lábaik túl fényesnek hatnak majd bennük. A "MATT EFFECT" harisnyákban a csillogást a minimumra csökkentettük, így a lábak természetesebbnek, simábbnak és karcsúbbnak hatnak. Mintha nem is hordanánk harisnyát. "MATT EFFECT" harisnyanadrágjainkat 10 és 15 DEN-es változatban, 3 színben kínáljuk.

neutro.jpg  melisa.jpg  fekete.jpg

Csípőfazonú harisnyanadrág

A csípő fazonú HIPSTER EXCLUSIVE harisnyanadrág a csípő részen csipke díszítéssel, Lycra fonalból készült, mely szilikon rögzítésével lágyan simul a női csípőre. A nadrág- és orrerősítések elhagyásával egy igazán elegáns harisnyát alkottunk. Nem csak gyönyörű, de kellemes viselet is! Testszínű és fekete színben is kapható.

hipster-beige.jpg  hipster-noccio.jpg  hipster-nero.jpg

Szembiztos harisnyák a kellemetlen balesetek ellen

QUALITA szembiztos harisnyanadrág kivételes rugalmasságát az innovatív LycraXtra Life fonalnak köszönheti, mely jelentősen növeli a termék tartósságát. A kifinomult, sűrű struktúrából adódóan rendkívül puha és bársonyos az érintése. Tökéletesen igazodik a test formájához, páratlan kényelmet nyújtva viselőjének. A QUALITA szembiztos harisnyák 3 színben, 20 DEN-esváltozatban kaphatóak.

qualita.png  qualita-neutro.jpg  qualita-melisa.jpg

Harisnyanadrágok nyári irodai öltözékekhez

Vannak olyan munkahelyek vagy alkalmak, amikor nyáron is muszáj harisnyát felvenni - még tomboló kánikulában is. De olykor olyan praktikus megfontolásokból is érdemes betennünk a harisnyát a táskánkba, amikor tudjuk, hogy az irodában légkondi van - a kinti forróságból érkezve pedig igazán kellemetlen egész nap fagyoskodni a hűvös légkondi miatt. Vékony, egyszínű harisnyanadrágjaink szandálhoz is felvehetőek, mivel nincs orrvarrás bennük. Többféle színben kapható, így szinte bármelyik ruhádhoz találsz megfelelő változatot.

classic.png  classic-ecru.jpg  classic-3.jpg

Összeállításunkkal elsősorban azoknak igyekeztünk segíteni, akiknek a mindennapi viseletükhöz hozzátartozik a harisnyanadrág. A tavaszi-nyári időszakban is tudunk kényelmes alternatívát kínálni harisnyanadrágból, amelyek akár nyitott orrú cipővel vagy szandállal párosítva viselhetőek. Készülj fel a jó időre velünk, és válogass egyszínű harisnyáinkból! 

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között