Kompressziós harisnyák visszér megelőzésére

Sajnálatos módon megfigyelhető, hogy napjainkban rengeteg nő életét megkeserítik azok a nem kívánatos visszérproblémák, amik azon túl, hogy nem nyújtanak túl esztétikus látványt, egészségügyi kockázatokkal is járnak. Éppen ezért érdemes minden lehetőséget megragadni arra, hogy a dagadó visszerek kialakulása még időben megelőzhető legyen. A kompressziós harisnyanadrág pontosan ebben nyújt óriási segítséget azoknak a hölgyeknek, akiknek feltett szándéka tenni valamit az ügy érdekében, és megelőzni a kellemetlen tüneteket. Ezen termékek különleges kötéssel rendelkeznek, ami abban nyilvánul meg, hogy a láb alsó részénél, a térdnél, illetve a vádlinál sokkal erőteljesebb tartást adnak a bőrnek, felfelé pedig fokozatosan gyengülnek.

Természetesen a kompressziós harisnyanadrágok esetében is adott az alakformáló funkció, amennyiben tehát erre esik a választás, akkor nem csak a visszérproblémák előzhetők meg, hanem a test vonalai is sokkal karcsúbbá, dekoratívabbá tehetők. A Gabriella webáruházban ezeket az egyedi tervezésű, láb- és csípőformáló modelleket a Relax fantázianév jelzi, melyek változatos méretekben kaphatók. A gazdag repertoár lehetővé teszi, hogy mindenki az egyedi igényei figyelembevételével válassza a tökéletes változatokat. A kompressziós harisnyanadrágok hamar a mindennapok nélkülözhetetlen kiegészítő ruhadarabjaivá válnak, hiszen szinte bármilyen ruha, szoknya, nadrág alá fel lehet venni őket, ezzel tökéletessé téve a megjelenést, illetve megelőzve a nem kívánt visszereket.

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között