Koffeines alakformáló harisnyák narancsbőr ellen

A mindennapok során sok hölgy küzd a narancsbőr - más néven cellulitisz - jelenségével, ami tulajdonképpen nem más, mint a zsírsejtek felhalmozódása a bőr alatti kötőszövetben, melyek egyenletes eloszlásuk következményeképp narancshéjhoz hasonló kinézetet kölcsönöznek az érintett bőrfelületnek. Mivel leggyakrabban a combon, valamint a fenéken alakul ki, ezért a speciális tervezésű alakformáló harisnya remek választásnak bizonyul minden hölgynek, aki szeretne tenni valamit annak érdekében, hogy tökéletes kinézetre tegyen szert. A Gabriella webáruházban többek között a koffeinnel kezel alakformáló harisnyák is megtalálhatók, melyek azt a célt szolgálják, hogy a nők sugárzóan és magabiztosan lépjenek ki otthonról, még akkor is, ha bizonyos testrészeikkel nincsenek maradéktalanul megelégedve.

Ezeknek a termékeknek a különlegessége abban rejlik, hogy a fonalakban koffeintartalmú mikrokapszulák vannak, amik a testhő hatására behatolnak a bőr mélyébe, és stimuláló hatást fejtenek ki. Köztudott, hogy a koffein serkenti a vérkeringést, fokozza az anyagcserét, és a felesleges méreganyagok eltávolításában is nagy szerepet játszik. Azok a nők, akik a koffeinnel kezelt alakformáló harisnyák rendszeres viselése mellett teszik le a voksukat, búcsút mondhatnak a narancsbőr okozta kellemetlen érzésektől. A kínálatban többféle harisnya is megtalálható, a magas derekú High Shaper például igazi kuriózum, de ami azt illeti, a hasleszorító hatással bíró Slimmer alakformáló modell is nagy népszerűségnek örvend.

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között