halloween-2.png

Téli harisnyák izgalmas megoldásokkal

Nem kell megfeledkeznünk a mintás, esetleg szokatlan, feltűnő harisnyákról a hideg idő beköszöntével sem. Hoztunk egy válogatást a webáruházunkban található, izgalmas mintájú harisnyáinkból, amelyek melegebbek is, ezáltal hűvös időben is hordhatod őket. 

Izgalmas mintákban bővelkedik It's a match! elnevezésű őszi kollekciónk, melyet ide kattintva tudsz megnézni. Kockás, csíkos, pöttyös, illetve egyéb nem megszokott minták és színek (elsősorban a kanárisárgára gondolunk) bukkannak fel a kollekcióban - nem érdemes kihagyni!

Karmolásminta - akár halloweeni beöltözős bulikra: Axel

Az imitált vágásoknak köszönhetően ez a harisnya egy kicsit merészebb látványt nyújt. Jó hír azonban a fázósoknak, hogy a "szakadásoknál" vékonyabb fonal váltja fel az anyagot, így nem marad csupaszon az a felület sem. 60 denes, így a novemberi hidegekben is hordható rövid szoknyával vagy ruhával. 

Gabriellaharisnya-Vintage_Beauty_-_Axel.jpeg axel_thumbnail.png

 

Egyszerű és eredeti: Maya

Amilyen egyszerű, olyan látványos ez a csíkos harisnyanadrág. Igazi modern, fiatalos viselet, hétköznapokra, munkahelyre is bátran felvehető - fel fogja dobni az egész napodat!

maya1.jpg maya2.jpg

 

Hagyományos, mégis rendhagyó: Lotta

A tyúklábminta egyáltalán nem újdonság, ahogy ezen a harisnyán megjelenik, mégis szokatlan. Hátul egyszínű fekete, oldalt pedig piros csík jelzi, ahol kezdődik a tyúklábminta - amit egyébként kétféle színállásban is megrendelhetsz: fekete, illetve fehér alapon. Ha szereted ötvözni a megszokottat a szokatlannal, ezt a harisnyát Neked találták ki!

lotta2.jpg lotta4.jpg

 

Csíkos, de nem a megszokott módon: Keyra

Ezt a harisnyát a rövid szoknyák szerelmeseinek találták ki: a derékrésztől a combközépig tartó szabálytalan csíkozás garantáltan felhívja a figyelmet. 40 denes, tehát enyhén hűvösebb időben is bátran viselhető.

keyra.png keyra-2.jpg

 

Mintás és necc egyszerre: Leo

Állatminta és necc egyszerre - miért ne? A Kabarette Leo egyesíti ezt a két, önmagában is rendhagyó mintázatot. Ha szeretnéd fokozni a hatást, színes csizmával, esetleg bokacsizmával párosítsd - a várt hatás nem marad el!

 leo.jpg leo-2.jpg

 

Azok, akik szeretnének felfedezni további izgalmas mintákat, vagy épp ellenkezőleg, szolidabb változatokra vágynak, keressék fel webshopunkat!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között