Télen is szoknyában? Mindenképpen!

Nem a ruha teszi az embert, és nem a szoknyától lesz nő a nő, de sok nő a nőiessége megéléséért bújik szoknyába. Akár azért, mert tetszeni vágyik, akár azért, mert ettől érzi magát nőiesnek és finomnak, akár azért, mert így szokta meg - egy ruha vagy szoknya viselése finom, elegáns vagy akár bohókás külsőt kölcsönöz nekünk, nőknek.

A hűvösebb idő beköszöntével azonban egyre gyakrabban bújunk vastag rétegek mögé, egyre többször rejtjük el lábunkat egy-egy nadrág alá - és bármilyen csinos nadrágot is választunk, van úgy, hogy azt érezzük, le kell mondanunk a ruhák és szoknyák adta nőiességről.

Nagyanyáink és anyáink megtanítottak minket a réteges öltözködésre és ez egy hidegebb napon arra vezethet, hogy a sok rétegtől kényelmetlenül és ormótlanul érezzük magunkat - az utcán nem fázunk, de beltéren elviselhetetlen a rétegek adta meleg.

De vajon tényleg kénytelenek vagyunk lemondani a csinosabb darabokról a hideg miatt?

Szerencsére van olyan megoldás, amivel még fagypont körül sem kell kompromisszumot kötnünk.

Harisnyanadrág, combfix, térdfix és bokafix vásárlás esetén nem tudjuk elkerülni a csomagoláson szereplő DEN számot. A den elárulja nekünk a harisnyához felhasznált fonal finomságát. Azt mutatja meg, hogy egy egységnyi fonalhosszúságnak milyen súlya van.

Egy 15 denes harisnya azt jelzi, hogy a 9000 méternyi fonal 15 grammot nyom. Ugyanilyen fonalhosszúság 100 den esetén 100 gramm.

Téli időkre, a vastag harisnyanadrágok den száma 60 dentől kezdődik és egészen 500 denig is terjedhet - amely még extrém hidegben is véd bennünket, sőt aláöltözetként is használható.

Nem kell lemondanunk szoknyáinkról és ruháinkról - de tudnunk kell megfelelő harisnyát választani hozzá. 

Összegyűjtöttük javaslatainkat a téli harisnyáink kínálatából, hogy egyszerre öltözzünk praktikusan az időjárásnak megfelelően, és csinosan a hangulatunknak megfelelően. A nőiesség nem ismeri a naptárt, kortalan és évszakfüggetlen.

 

Arctic modellünket már-már a sarkvidéki körülményekre tervezték. Az 500 denes fonal jelöli, hogy igazán vastag harisnyáról beszélünk. A harisnya belső fele finom, puha, és a fonalvastagságnak köszönhetően tartósan gazdagíthatja ruhatárunkat. Kirándulásokhoz, téli sportokhoz aláöltözetnek is kiváló. XL-es méretben is kapható.

Cotton - 250den téli pamut harisnyanadrágok 

A pamut harisnyák híveinek a Cotton sorozatunkat ajánljuk, mely lábfej nélküli változatban is elérhető. Ezen modellek esetén a puha pamutfonalat  elasztánnal kombinálják, hogy kellően kényelmes és rugalmas téli harisnyát kaphassunk.

Warm up! - 200den téli harisnyanadrágok 

A Warm up! sorozat az ideális kényelmes harisnya a téli napokra: a viszkóz kivételes finomságot, melegséget és puhaságot nyújt, a Lycra 3D technológia pedig rugalmasságot, kényelmet biztosít. A Lyra 3D technológiának köszönhetően elkerülhető a sarok és térd részek megnyúlása. Ha tehát egy igazán meleg, pihe-puha viseletre vágyunk, akkor a Warm up! a legjobb választás, mely sima és bordás változatban is kapható.

 

Gabriella-Arctic-teli-harisnyak.png  Gabriella-Cotton-teli-harisnyak.png Gabriellaharisnya_Warm_up_xs.png

 

 

Microfibre -100den téli harisnynadrágok

A jól ismert mikrofibra egy, a selyemnél is vékonyabb szintetikus szál, az emberi hajszál vastagságának ötödét sem éri el. Finomságának köszönheti, hogy igen rugalmas harisnya köthető belőle. Kedvező ára és széles színpalettája miatt igen népszerű téli harisnya vásárlóink körében. Sötétzöld, sötétkék, bordó, piros egyaránt elérhető választékunkban, míg a 40denes mikrofibra változatból akár 20 féle szín is kapható.

Nano Microfibre - 60den téli harisnyanadrág és MicroFibre - 60den téli harisnyanadrág

Bár vékonyabbnak tűnhet mint előbb említett modellünk, a selymes nanofiber fonal rendkívül sűrű szövési szerkezete fokozott hideg elleni védelmet nyújt. Melegségben tehát bátran felveszi a versenyt vastagabb társaival. Nagyon puha, finom, tökéletesen fedő harisnyanadrág, mely a Lycra 3D technológiának köszönhetően extrém rugalmas és különlegesen tartós.

Push-up 100den

És végül, lehet azt is, hogy két legyet ütünk egy csapásra. A Garbiella push-up modelljei fenékemelő hatású megerősített nadrágrésszel rendelkeznek, továbbá a csípőre és a hasra is nyomást gyakorol. A 20 denes változat mellett, 40 és 100 denes vastagságban is kaphatók, melyből az utóbbi téli viseletnek is beválik.

 

Gabriella-Microfibre-teli-harisnyak.png  Gabriella-Nano_Microfibre-teli-harisnyak.png Gabriella_push_up_100_den.png 

 

Semmi sem kadályozhat meg bennünket abban, hogy a leginkább önmagunkat adhassuk - ha esik, ha fúj!

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között