Aktuális

A pöttyös az igazi

Visszafogott apró pöttyök vagy extravagáns nagyobbak? Mindenki eldöntheti maga. Az biztos, hogy soha nem megy ki a...

Tovább
A pöttyös az igazi

SHOW TIME - Új tavaszi-nyári kollekció

Legújabb, mintás harisnyákból álló kollekciónk is a tavaszra hangolódás jegyében készült. Nézz körül közöttük!

Tovább
SHOW TIME - Új tavaszi-nyári kollekció

Márkánkról

A 35 országban elérhető Gabriella harisnyák már több mint 10 éve kaphatók hazánkban is. Stílus, minőség és kedvező ár jellemzi a márkát, mely országosan közel 200 partnerboltunkban kapható. A teljes választék azonban csak itt, webáruházunkban hozzáférhető!

Választékunk

Szállítás és garancia

Legnépszerűbb termékeink

Vásárlói vélemények

A harisnyabolt gazdag választékkal vár

Amikor a minden szempontból megfelelő harisnya kiválasztása és beszerzése kerül napirendre, akkor bizony sok esetben nagy terhet ró a hölgyek vállára a döntés súlya. Minden nő, aki igényes megjelenésre törekszik a mindennapokban, nagy gondot fordít arra, hogy a megfelelő ruhák, illetve kiegészítők mellett tegyék le a voksukat. Ez abban az esetben is így van, ha történetesen egy esztétikus, mégis kényelmes harisnyanadrág megvásárlására van igényük. Az online harisnyabolt lehetőséget kínál arra, hogy a lehengerlő megjelenést preferáló hölgyek könnyedén rátalálhassanak azokra a termékekre, melyek minden tekintetben ki tudják elégíteni az igényeiket. Egy harisnyanadrágnak kellőképpen tartósnak kell bizonyulnia, ha ugyanis a kiválasztásra kerülő darab az első vagy a második használat után elszakad, vagy felfut benne a szál, akkor bizony az egyértelműen pénzkidobásnak minősül. Éppen ezért mindig nagy gondot kell fordítani a harisnyák minőségére vonatkozó paraméterekre, azok ugyanis szinte azonnal elárulják, érdemes-e megvenni azokat, vagy sem. A Gabriella harisnyabolt kizárólag olyan termékeket kínál a hölgyek számára, amik nem csak a külső stílusjegyeikkel tudják megörvendeztetni őket, hanem a minőségük és a tartósságuk tekintetében is a megelégedésükre tudnak szolgálni. A kínálatban található harisnyanadrágok nagyon változatos képet mutatnak, ami azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja azokat a darabokat, amik összeegyeztethetők az egyéni ízlésvilágukkal. Mivel a harisnyabolt a nap 24 órájában nyitva áll, ezért bármikor leadható a rendelés.

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között