Átvétel Pick Pack Ponton

Ha megrendelését a Pick Pack Pont-ok valamelyikén veszi át, akkor 5.000.- Ft feletti rendelés esetén szállítási költséget nem számítunk fel.

5.000.- Ft alatti rendelések esetés a szállítási költség 800.- Ft. Szállítási határidő (12:00-ig beérkezett rendelések esetén): a megrendelés leadásától számítva Budapesten 1-2 munkanap, míg vidéken 2-3 munkanap.

A rendelés Pick Pack Pont-ra érkezéséről e-mail üzenetet kap, amitől számítva a csomag 5 munkanapon keresztül vehető át, a kiválasztott pont nyitvatartási idején belül.

Hol vannak Pick Pack Pontok?

Az ország 240 városában, több mint 700 Pick Pack Pont partnerüzlet üzemel, ahol személyesen is átveheti a Gabriella harisnya webáruházban leadott megrendelését. Az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot ezen a térképen találja meg: http://www.pickpackpont.hu/#map

További részletek a Pick Pack Pont menüpont alatt.

Hogyan működik?

 • A www.gabriellaharisnya.hu honlapján a megrendelés leadásakor az üzletlistából megjelöli a kiválasztott Pick Pack Pontot.
 • A kiszállítás és az átvétel időpontjáról a Pick Pack Pont e-mailben értesíti, de csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon is nyomon követheti.
 • Az e-mail értesítést követően a visszaigazolás kinyomtatott példányával, vagy a rendelés azonosító számának megadásával veheti át a küldeményt.
 • Az üzletek nyitva tartási ideje a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.
 • Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagkiadási Szabályok

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján:

 • az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)
 • ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét
 • ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás szükséges

A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett" megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő" megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni.

Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Elállási jog

A megrendelőnek indoklás nélküli elállási joga van a termék átvételét követő 14. naptári napig a 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet alapján az alábbiak szerint:

 • a megrendelő elállási szándékát Ügyfélszolgálatunk felé a +36 20 925-9258 telefonszámon, vagy a rendeles@mercatex.hu e-mail címen kell jeleznie
 • a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás bejelentésétől számított 14 naptári napon belül vissza kell juttatni a Mercatex Kft, 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 2. címre
 • a termékeket - higiéniai okokból - kizárólag bontatlan csomagolásban áll módunkban visszavenni
 • a termékek visszaérkezését követő 14 naptári napon a számla végösszege illetve az esetlegesen kiszámlázott szállítási költség visszautalásra kerül a megrendelő által megadott számlára
 • elállási jog gyakorlása estén a termékek visszaküldésének költsége a megrendelőt terheli

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között