Gabriella-funkcionalis-harisnyak-s.png

Amikor a harisnya támogat - alakformálás felsőfokon

Jellemzően két okból hordunk harisnyát: melegít és öltöztet. Mára azonban már sokkal többről is szólhat egy harisnyanadrág. Azokat a darabokat, melyek a fentieken felül más, egyéb jó tulajdonsággal bírnak, funkcionális harisnyáknak nevezzük. Az általuk nyújtott előnyök pedig nem csupán testünket támogatják, hanem gyakran az önbizalmunkat is! :-)


Gabriella_harisnya_Push_up_20_den.png

1. Alakformáló harisnyanadrágok

Kezdjük azzal, amely egy-egy ünnepi, születésnapi vagy akár hétköznapi bőséges étkezés után igen jól jöhet: az alakformáló harisnyanadrágokkal. Modelltől függően e harisnyák anyaga és megerősített kötési szerkezete úgy lett kialakítva, hogy a comb, a csípő, a derék, a has vonalait fokozottabban megtámogassák, ezáltal azok karcsúbbnak hatnak.
A melegebb napokra is ajánlott, vékony Push-up 20 den alakformáló harisnyanadrágunk fonala ráadásul aloe vera kivonattal lett kezelve, így a harisnyára érzékeny bőrűeknél sem fordulhat elő esetleges viszketést, mert hidratált érzést biztosít a lábnak. Vastagabb változata leggings változatban is kapható.2. Kompressziós hatású harisnyák

Ha visszérprobléma lehetősége is fenn áll, akkor a kompressziós hatású harisnyákban érdemes gondolkozni. Relax láb- és csípőformáló harisnyanadrágjaink különleges kötése a láb alsó részénél a legszorosabb, mely felfelé fokozatosan gyengül. Így ötvöződnek a kompressziós és az alakformáló harisnyák előnyei. Nem csupán slankít, de a jobb vérkeringés támogatásával a narancsbőr megelőzését is segítheti. 20 és 40 denes vastagságban és XL-es változatban is kapható. Az aloa verás kezelésnek köszönhetően pedig ezen harisnyánk is bőrbarát.Gabriella_Relax_kompresszios_harisnya.jpg
Secret_shaper.jpg

3. Koffeinnel kezelt harisnyanadrágok

A narancsbőr elleni harc felvételére van egy másik tuti tippünk! Léteznek fonalak, melyekbe kezelésük során koffeintartalmú mikrokapszulákat juttatnak. Az ilyen fonalból készült kelmék viselése során a testhő hatására a koffein felszabadul a mikrokapszulákból, behatol a bőrbe és kifejti stimuláló hatását: serkenti a bőrben a keringést, fokozza a sejtek anyagcseréjét, segít eltávolítani a méreganyagokat.
A Gabriella új, Special sorozatának darabjai is így készültek, viselésükkel tehát nap mint nap küzdhetünk a narancsbőr ellen idő- és energiaráfordítás nélkül. Ráadásul a Slimmer vagy a Secret Shaper változatuk alakformáló hatású is. Az 50 den-es Comfort változat a hűvösebb napokra javasolt.4. Kismama harisnyanadrágok

Végül ne feledkezzünk meg a nőiség – bizonyos szempontból – legszebb időszakáról sem! Hisz ha valakinek, akkor a kismamáknak igazán szükségük van támogatásra, terheik könnyítésére. A kismama harisnyák akkor töltik be funkciójukat, ha elég teret adnak növekvő pocinknak, ugyanakkor segítik annak megtartását. Mamma modelünk kifejezetten kismamák számára készült. Kényelmes, mindemelett a gondosan illesztett hasi betétje finoman támasztja a testet. Az aloe vera kivonattal kezelt fonal pedig kellemes, hidratált érzést nyújt a lábnak.

MEGNÉZEMGabriella_harisnya_Mamma_20_den.png

Egy harisnya tehát nem feltétlenül csak melegít vagy öltöztet. Tekintsünk úgy rá, mint mindennapjaink szebbé, kényelmesebbé tételének finom támogatására!

Viber

A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Hogy zoknikat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a harisnya áruházban Csak nézelődni fogok a zoknik között